src="//s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-636a1930b49512a4">

SPIRITUAL COACHING

A Spirituális Coach kialakítja és aktivizálja a harmonikus kapcsolatot Önmagad és Felsőbb Éned között. Elősegíti az Univerzum, valamint a körülöttünk és bennünk áramló energiák mélyebb megértését és újfajta megközelítését.

A közös munka során megváltoztatja, átirányítja és navigálja az életed menetét, felfedezi rejtett vágyaidat, segít az álmaid elérésében, feloldja a korlátozó hiedelmeidet és oldja a blokkokat benned.

A spiritiális coach mélyebb, holisztikus megközelítéssel dolgozik. A tudatalattin túli működési rendszert elemzi, megtalálja a jéghegy lábát is. 

Ha képes vagy megérteni, feldolgozni, megváltoztatni és használni a tudatalatti rendszered, képes leszel megváltoztatni az életed.

A Spiritual Coaching a gyökerekkel dolgozik, nem tünetet kezel.

Akarsz tudatosan alkotni? Akarod uralni az erőd? Növekedésre, fejlődésre, jólétre, szeretre és mély elégedettségre vágysz? 

A fejlődés része az isteni kapcsolat kialakítása, az Univerzummal való együttműküdés, a boldogságod megragadása, az erőd felhasználása és a tudatosságod megélése.Miben segíthet nekem a Spirituális Coach?

> Felfedezni az alap beállításaidat és a tudatalatti gondolataidat                                                                             

Úgy, mint egy telefonnak, nekünk is vannak alap beállításaink. Ha csak a képernyő megjelenítésen változtatsz, és nem a teljes rendszerben, akkor nem fog az egész rendszer átállni. Ha csak egy gondolaton vagy egy cselekedeten változtatsz, de nem dolgozol az alsó réteg jellemzőin vagy a tudatalatti programokon - amik a blokkokat okozták benned - akkor csak a töneteket kezeled a az okok megszüntetése helyett. A coaching alatt hozzáférünk és átprogamozzuk a beidegződéseket, így a tudatalatti használata előnyödre fog szolgálni a további életedben.

Az Univerzum törvényei                                                                                                                                                         

A spirituális coaching alatt ismerkedünk az Univerzum törvényeivel. Amikor a megnyilvánulást, a vibráció törvényét használni tudod, megtanulod, hogyan manifesztáld a vágyaidat.

Tudatos élet                                                                                                                                                            

Tudatosan akarod irányítani a körülötted lévő világot? Az energiaáramlás törvénye szerint amerre a  figyelem irányul, az fog megvalósulni, akkor is, ha azért gondolsz rá, mert el akarod kerülni. Ha fókuszt kap, manifesztálódik. A coaching ülések alatt megtanuljuk, hogyan teremtsük meg mindazt, amire vágyunk és szabaduljunk meg attól, amit nem kívánunk.

A leggyakrabban felmerülő témák:

 • Miért történnek meg velem ezek a dolgok?
 • Kialakult depresszió okainak felfedése és a félelem feloldása
 • Elégedetlenség, tanácstalanság az életünkkel kapcsolatban
 • Lelki traumák feldolgozása, megértése, oldása
 • Élet értelmének elvesztése, lelki üresség, talajvesztettség
 • Lelki ébredés, annak tünetei és a környezet reakcuiója
 • Energiaközpontok (csakrák, aura) tisztítása
 • Misztikus tapasztalatok megértése
 • Karmikus kapcsolatok megismerése
 • Csalódottság a jelenlegi világban
 • Meddőségi gátok oldása
 • Bármilyen egyéb téma, ami téged nyomaszt