Az a küldetésem és a vágyam, hogy minden IGAZ NŐ szemében lássam azt tüzet égni, amit az önszeretet, a önbizalom és az önértékelés gyújtott lángra.
Az Újjáépítési Módszer meggyújtja a szikrát, fellobbantja a tüzet, melynek fényében ismét megismered a rég elfelejtett ÖNMAGODAT.

BEMUTATKOZOM NEKED

Ki vagyok én és hogyan alakítottam ki az Újjáépítési Módszert

Molnár Ella vagyok, a gyermekkori sérülésekből eredő maszkok levételével foglalkozó sorsfordító módszertan - az Újjáépítési Módszer® megalkotója, valamint a  L.É.P.J.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai képzés megvalósítója.

Az elmúlt hét évben szenvedélyesen dolgoztam azon, hogy ügyfeleim életében jelentős pozitív változásokat hozzak létre. A coaching iránti elkötelezettségemet saját élettapasztalataim formálták, melyek során mély fájdalmakat éltem át. 

Ezek az élmények inspiráltak arra, hogy kidolgozzam egy hatékony Újjáépítési Módszert, melynek középpontjában a maszkok levétele és a gyermekkori traumák végleges feldolgozása áll. 


- A TÖRTÉNETEM -

Nem hiszek a véletlenekben, annál inkább a karmában.

Nem tudtam, nem édekelt és nem is foglalkoztatott fiatal koromban, miért születtem le, miért ebbe az országba, miért női testbe és miért pont ebbe a családba? Csak megtettem az élet megszokott lépéseit. Diplomák, család, munka...

Sikeres karrier egy multinacionális környezetben, jólét, mozgalmasság, karrier ... majd idővel stressz, munkamánia, időhiány, rosszulétek, pánikrohamok, gyengeség. Nem tudtam, mi történik bennem, miért érzekígy, miért betegeskedem. Az orvos szerint csak stresszkezelésre kellene járnom...

De én mást éreztem! Vagyis tudtam. Tudtam, hogy nem ez a végső cél, nem vagyok az utamon. De mi lenne az? Nem tudtam.


Az irányítás megragadása.

Végül eljutottam arra a pontra, hogy ennek véget kell vetni. El kellett távolodnom az akkori életemtől, az akkori gondolokdásmódomtól és az akkori érzelmi világomtól, hogy jobban rálássak magamra. És elölről kellett elkezdeni ismét mindent. Visszamenni a rajtvonalra és új úton felállni és elindulni.

Hálás vagyok magamnak, hogy visszataláltam önmagamhoz, a tesethez, a lelkemhez és a szellememhez. 

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy sok erőm van. Hogy erős a hitem. A világban, a jóban, a szépben, MAGAMBAN. Hogy nagy a tudásom. A világban, a spiriualitásban, a megoldásokban. 


A hajamnál fogva rángattam ki magam a depresszióból.

Nem volt igazi támogatásom. A spirituális módszerek csak feltárták a fájdalmaimat és magamra hagytak velük. Hiába meditáció, hiába elvonulás, hiába szakanyagok olvasása. 

A pszichológia még említést sem tett a lelkemről. Rájöttem, hogy milyen gyerekkori történések vezettek a lelki állapotomhoz, de nem volt megoldás a szabadulásra.


A megoldás.

Egy barátom ajánlotta figyelmembe Lise Bourbeau - Az öt sérülés, mely megakadályozza, hogy önmagad légy c. könyvét. Éreztem, hogy a megoldást valahol erre kell keresnem. Sokszor elolvastam a könyvet, és vártam. Majd ismét elolvastam és megint vártam. Egy váratlan pillanatban ért a felimerés a megoldással kapcsolatban. 

Kikristályosodott a megoldás módszere. Egy kompex, hatékony és sikeres struktúrába foglaltam, amelyet az Újjáépítési Módszer fémjelez. Létrejött a megoldás. Nekem ez lett az utam, amit büszkén vállalok.- MIBEN TUDOK NEKED SEGÍTENI? - 

Az én specialitásom az, hogy olyan nőknek segítek, akiknek mély, megoldatlan és megoldásért sikító érzelmi, lelki problémáik vannak és a női énjük megélése emiatt identitászavarokkal küzd. Ezen gyökérokok, kiindulási szakaszok felkutatásával és rendbetételével foglalkozom, a kialakult védelmi maszkok felismerésével és letételével.

Mindez által létrejön benned az az önbizalom és önszeretet, mely a magánéletedben, üzleti életedben, kapcsolataidban és önmagadban a teljes életed átalakulást hoz létre.  

Ezen az úton viszlek végig az Újjáépítési Programon I. Modulján és Újjáépítési Programon II. Modulján belül.

Ha komolyan szeretnél előrelépést tenni és megoldást találni a helyzeted javítására, foglalj  a naptáramban egy órás időpontot, amikor kötetlenül tudunk telefonon beszélni a helyezetedről!

Kérdésed van? Küldj nekem üzenetet!