AZ ÚJJÁÉPÍTÉSI MÓDSZER I. MODULJA

I. FÁJDALMAK FELTÉRKÉPEZÉSE

Az Újjáépítési Módszerünk célja a gyerekkori sérülések, traumák és fájdalmak feltérképezése, melynek során alkalmazzuk a párbeszédes kommunikációt, kérdéseket és válaszokat, valamint az eredmények rögzítését a következő módon:

1. Párbeszédes kommunikáció: A módszerünk középpontjában a nyitott és támogató párbeszédes kommunikáció áll. Ebben a folyamatban a résztvevők szabadon megosztják érzéseiket, gondolataikat és emlékeiket a gyerekkori sérülésekről, anélkül hogy félnének az ítélet vagy kritika miatt.

2. Kérdések és válaszok: Az újjáépítés során alkalmazott módszer része a szakszerűen megfogalmazott kérdések és az ezekre adott őszinte válaszok. Ezek a kérdések segítenek a résztvevőknek elmélyülni a gyermekkorukban rejlő érzéseikben és eseményeikben, hogy azokat hatékonyabban megérthessék.

3. Megállapítások rögzítése: A folyamat során készített megállapítások rögzítése segít a résztvevőknek szem előtt tartani az átélt érzéseiket és azoknak a gyökerét. A dokumentáció hozzájárul ahhoz, hogy nyomon kövessék az előrehaladást, és segítséget nyújtson az esetlegesen felmerülő minták vagy összefüggések felismerésében.

Ez a gyakorlati és személyközpontú módszer segíti a résztvevőket abban, hogy mélyebb megértést szerezzenek gyerekkori sérüléseikről, és elősegítse az újjáépítés és gyógyulás folyamatát.

II. MASZKOK LEVÉTELE

1. Viselkedési sémák – Maszkok meghatározása: Az Újjáépítési Módszerünk egy mélyreható folyamatot nyújt résztvevőinknek a gyerekkori viselkedési sémák, azaz az önvédelmi maszkok feltárására. 

Ebben a fázisban körültekintően vizsgáljuk, hogy milyen sérülések formálták a gyermek lelkét, és hogyan válaszolt rá ezekre az élményekre. 

Az egyedi maszkok azonosítása lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy meglássák, hogyan alakultak ki ezek a védelmi mechanizmusok az érzéseik és szükségleteik kifejezése ellen.

2. Maszkok levétele spirituális módszerrel: A második lépésben az Újjáépítési Módszer szellemi dimenziókra helyezi a hangsúlyt, és spirituális módszereket integrál a gyógyulási folyamatba. A résztvevők olyan eszközöket sajátítanak el, amelyek segítségével felszabadulhatnak az önvédelmi maszkoktól. 

Spirituális technikáim segítik a résztvevőket abban, hogy kapcsolatba lépjenek belső erőforrásaikkal, és kiegyensúlyozottabb, autentikusabb életet élhessenek.

Ez a folyamat egyedi módon közelíti meg a gyógyulást, hiszen nem csak az önvédelmi mechanizmusok azonosítására, hanem azoknak a kíméletes levételére is hangsúlyt fektet. 

Az 'Újjáépítési Módszer' nem csupán az elmúlt traumák felszínre hozására törekszik, hanem támogatást nyújt a résztvevőknek az autentikus önmaguk felé vezető úton.

Foglalj időpontot egy 60 perces kötetlen telefonos felmérő konzultációra, ahol részletesebben meg tudjuk beszélni a helyezetedet és fel tudjuk állítani a személyreszabott módszer tematikáját.


Hogyan érzi magát Ildikó a maszkok levétele után?


Milyen szenvedésekkel jár a menekülő maszk viselése?


Egy gyors tipp a női coachodtól...


AZ EREDMÉNY - A VÉGLEGES GYÓGYULÁS!

A lépések:

1. Gyerekkori sérülések, traumák megértése és végleges feldolgozása

Az Újjáépítési Módszer hatékonyan segít TÉGED abban, hogy ne csak azonosítsd, hanem teljes mértékben megértsd a gyerekkori sérüléseidet és traumáidat. Ezen megértés révén képes leszel hatékonyan feldolgozni ezeket az élményeket, és megtalálni az utadat a gyógyulás felé.

2. Megbékélés a sérülést okozókkal és önmagaddal

Az eredmények között kiemelkedik a megbékélés a sérüléseket okozó személyekkel, helyzetekkel és önmagaddal. Az Újjáépítési Módszer segít abban, hogy megtaláld a belső béke és elfogadás állapotát, amely lehetővé teszi a múltbeli fájdalmaidk kezelését és elengedését.

3. Önértékelés-önbizalom-önszeretet kombináció maximális szintjének elérése

Az eredmények között szerepel az önértékelés, önbizalom és önszeretet kombinációjának maximális szintre emelése. Az Újjáépítés során olyan eszközöket sajátítasz el, amelyek segítenek téged abban, hogy megerősítsd a belső értékeidet, és kialakítsd a pozitív önértékelésed és önszereteted alapjait.

4. Maszkok nélküli látásmód, életszemlélet kialakítása – tisztánlátás önmagadban és a világban

Az Újjáépítési Módszer végső eredményeként elérheted a maszkok nélküli látásmódot. Ez azt jelenti, hogy tisztán látod önmagadat és a világodat, felismered és elfogadod az igazi önmagadat, és építő módon nézel szembe az élet kihívásaival. Ez egy olyan átalakulás, amely lehetővé teszi számodra, hogy valóban autentikus életet élj - önmagaddal és a világgal!

Szeretettel,

Ella