src="//s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-636a1930b49512a4">

PÁRKAPCSOLATI COACHING

Hogy alakulhatott ki, hogy ma a férfi és nő egy párkapcsolatban sokszor nem partnerek, hanem ellenfelek?

Sokan a feminizmust okolják, mások a túlhajszolt életmódot, vagy az erkölcsök és értékek lebomlását. Biztosan közrejátszanak ezek a tényezők is. Erről többszáz órás vitákat és beszélgetéseket olvashatsz, hallgathatsz. De én nem szeretném ezt túlbonyolítani.

Szakmai tapasztalataim szerint a párkapcsolati konfliktusok egyik legfőbb oka az ÖNZÉS.

Ez az elkényeztetett gyerekkorral kezdődik. Mi, szülők kissé átestünk a ló túloldalára és ma már ott tartunk, hogy a gyerekek döntenek egy családban olyan dolgokban is, amikben nincs döntési tapasztalatuk. Hogy hova menjen a család hétvégén, hova üljenek le egy étteremben, milyen telefont kér, meddig akar fent maradni stb. A gyermekek ehhez hozzászoknak. Sőt, követelik.

Majd összetalálkozik kettő fiatal, akiket hasonlóan neveltek fel. Természetesen elvárják, hogy a saját kívánságaik legyenek teljesítve, hiszen ez a normális számukra. Mindkettő csak KAPNI AKAR. Adni nem tanultak meg, mert a szülők sem vártak el semmit gyermektől. 

Gondoljuk csak meg, milyen gyönyőrű és békés lehet egy párkapcsolat, amikor azon gondolkodik egy lány, hogy hogyan tudná boldoggá tenni párját. És megteszi. Válaszul a fiú szeretetből és köszönetből ugyanezt teszi, és még boldogabbá teszi a szerelmét. Elindul egy felfelé ívelő szeretet-spirál, ami lassan, fokozatosan az egekig repít. Ilyen egyszerű.

A "Boldogság Újraindítása" Program keretein belül - közös munkával - felismerjük és oldjuk a belső blokkokat, a gátló hiedelmeket, a hibás családi mintákat, kialakítjuk az egészséges lelki stabilitást, melyek ma negatívan hatnak az üzleti/munkahelyi életedre, a magánéletedre és főleg a spirituális életedre.

Mert most minden fejlődési lehetőséged - minden egyes területen! - blokkolva van!

Jelentkezz a témafeltáró konzultációra!

Hívj, vagy foglalj időpontot a témafeltáró konzultációra

Molnár Ella

+36 20 220 9468

molnarellacoaching@gmail.com

Budapest, Fehérvári út 168.

Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen 60 perces telefonos konzultációra, ahol egy személyre szabott cselekvési tervet vázolok fel neked a jelenlegi helyzeted megváltoztatására és a boldog életed újaindítására.

  •  A 60 perces konzultáció teljesen ingyenes.
  • A konzultáció a Te problémáidat, lehetőségeidet, kihívásaidat elemzi.
  • A beszélgetés nem kötelez téged semmire, nem kell megvenned semmit.
  • A konzultációhoz jelentkezés szükséges, további kérdésekkel döntöm el, hogy együtt tudunk-e dolgozni.

Válaszd ki az időpontot a naptárban, ezután elküldöm az email címedre a kérdéseimet!

Amennyiben nem válaszolod meg a kérdéseket, törlöm a jelentezésedet. Köszönöm!