src="//s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-636a1930b49512a4">

AZ IGAZ NŐ BENNED

EGYÉNI COACHING

TE, mint egy önálló ember - függetlenül a családtól, a munkától, barátoktól és egyéb külső tényezőktől. RÁD vagyok kíváncsi!

Ha a legtöbb embert megkérdezzük, hogy mesélj magadról, ki vagy Te? A válasz általában valahogy így hangzik: "Nagy Dóra vagyok, 34 éves, iroda alkalmazott és kettő gyermek édesanyja".

Ezzel fel is soroltad az életed főbb szerepeit. És ha egy kicsit erőltetem a kérdést, hogy de tényleg KI VAGY TE? Ez a kérdés több reakciót is kiválthat. Csendet. Értetlen mosolyt. Tanácstalanságot. Türelmetlenséget. Dühöt. 

De miért? HOL VAGY TE?

Nagy Dórika az élete elején a szülei kicsi lánya volt, a család egyik tagja. Emellett utána Dóri hosszú évekig tanuló volt, egy vagy több közösség tagja, osztálytárs, vagy sportklub tagja. Dóri a szerelmének is volt barátnője párkapcsolatában. A munkahelyén Kis Dóra egy csapattag, ő a munkaerő, akire számítanak. Dóri gyermekei anyja, gondos szülő, nagyszerű háziasszony, csodás feleség.

Ezekben a szerepeknek kell egy nőnek élete feléig megfelelnie. Sok. Ha esetleg valamelyikben nem sikerül tökéletesen helytállnia, jön a kritika. Miért nem vagy figyelmesebb? Miért nem dolgozol többet? Miért nincs kikészítve a müzli a reggelihez? Miért van lenőve a hajad?

Egy férfinak hasonló stádiumokon kell keresztül menniük, megspékelve azzal, hogy a "hím" világban állandó harcot meg kell vívniuk. Ennek ellenére jön a kritika. Miért nem foglalkozol többet a gyerekkel? Miért nem keresel több pénzt? Miért gépezel annyit?

És ebben az állandó megfelelési kényszerben nincs időnk, energiánk, fókuszunk MAGUNKRA!

Sokan felteszik a kérdést: "Ebben a hajszában kinek van ideje és kedve foglalkozni önmagával?" Ez egy érthető kérdés. De választ nem ad a problémákra.

Vagy még rosszabb, mikor azt hisszük, hogy az önmagukkal eltöltött időt a gyerekeimtől, páromtól, munkámtól stb. veszem el!

Önmagunk megismeréséhez nem kell naponta órákat meditálni, női weblapokat böngészni, újabb tippeket meghallgatni az éppen menő szakembertől. Eddig sem használtak ezek a módszerek, igaz?

Szerencsére mindenki egy külön egyéniség, tehát mindenkinek más az útja.

Egyet tudok garantálni. Ha sikerül megtalálnod ezt az utat, az életed többi területén is rendeződnek a dolgok, hiszen minden mindennel összefügg. Nem lesz feltétlenül könnyű, vagy gyors, de mindenképp megéri, mert megoldást nyújt!

Hívj, vagy foglalj időpontot a témafeltáró konzultációra

Molnár Ella

+36 20 220 9468

molnarellacoaching@gmail.com

Budapest, Fehérvári út 168.

Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen 60 perces telefonos konzultációra, ahol egy személyre szabott cselekvési tervet vázolok fel neked a jelenlegi helyzeted megváltoztatására és a boldog életed újaindítására.

  •  A 60 perces konzultáció teljesen ingyenes.
  • A konzultáció a Te problémáidat, lehetőségeidet, kihívásaidat elemzi.
  • A beszélgetés nem kötelez téged semmire, nem kell megvenned semmit.
  • A konzultációhoz jelentkezés szükséges, további kérdésekkel döntöm el, hogy együtt tudunk-e dolgozni.

Válaszd ki az időpontot a naptárban, ezután elküldöm az email címedre a kérdéseimet!

Amennyiben nem válaszolod meg a kérdéseket, törlöm a jelentezésedet. Köszönöm!