'Ragyogó Nő, Aki Megtöri a Trauma Láncokat' FB csoport


MIT ADNAK NEKED A CSOPORTBAN MEGJELENŐ TARTALMAK?

Mélyebb megértést és tudatosságot. A posztok, videók nem csupán tűpontosan megállapítják az érzéseidet vagy a problémáidat, hanem aktívan segítenek mélyebb szinten megérteni ezek okait, eredetét és kiinduló szikráit. 

Ösztönzést személyes fejlődésre. A csoportban azt a célt tűztem ki, hogy a tagokat ösztönözzem a személyes fejlődés, önismeret, lelki gyógyulás, felemelkedés, tisztulás felé.

Gyakorlati megoldásokat. A tartalmak nem csak felhívják a figyelmet a cselekvés fontosságára, hanem hatékony és gyakorlati megoldásokat is nyújtanak a félelmek, fájdalmak és egyéb kihívások kezelésére. 

Közösségi támogatást és empátiát biztosítunk. A közösségben nemcsak információkat osztunk meg az egyedi életutakról, hanem együtt járunk az úton. A tagok egymásnak támogatást és empátiát nyújtanak, ami egy egyedülálló és erőteljes aspektusa a csoportnak.

A gyógyulás aktív szereplőjévé válhatsz. Az itt található tartalmak arra ösztönzik a tagokat, hogy ne csak passzív szereplőként legyetek jelen, hanem aktívan vegyetek részt a gyógyulási folyamatban. Ez egy interaktív közösséget teremt, ahol a tagoknak lehetőségük van aktívan részt venni a saját gyógyulásukban.


Lépj kapcsolatba velünk és kérd felvételedet a csoportba!

Ha kérdésed vagy javaslatod van, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, így mindig naprakész leszel!

Köszönjük, hogy meglátogattad az oldalunkat!

Reméljük, hogy hasznosnak találod a tartalmakat, és várunk vissza!

Üdvözöllek a Molnár Ella Coaching webolalon!

A 'Ragyogó Nő, aki Megtöri a Trauma Láncokat' FB csoportot azért hoztam létre, hogy: 

1. Támogató közösséget formáljak annak érdekében, hogy egy támogató és együttérző csoporton belül minden olyan nő , akik a gyerekkori félelmek és traumák sebeit hordozzák, biztonságban érezhesse magát. A csoport lehetőséget ad számukra, hogy megosszák tapasztalataikat, érzéseiket, és támogassák egymást az újratervezés és gyógyulás útján.

2. Megoszthassak részletes információkat, tanácsokat és az Újjáépítési Módszer technikáját a résztvevőkkel a gyerekkori traumák feldolgozásához és feloldásához. Ez segíthet a nőknek megtalálni a szükséges eszközöket és támogatást a gyógyuláshoz.

Megosszam veletek olyan klienseim élményeit, akik részt vettek az ÚJJÁÉPÍTÉSI MÓDSZER gyógyulási folyamatán.

3. Elősegítsem a tapasztalatcserét és megértést a tagok között.  A csoport segíthet mindenkinek abban, hogy a nők megoszthassák saját történeteiket, és ezen keresztül megértést nyerjenek a hasonló kihívásokkal küzdő társaik helyzetéről. Az ilyen tapasztalatcserék és megértés elősegíthetik a gyógyulási folyamatot.

AZ EXKLUZÍV ZÁRT CSOPORTUNK EGYEDÜLÁLLÓ, MERT:

1. Az egyedülálló Újjáépítési Módszerrel dolgozik. Ennek lényege a gyerekkori fájdalmak, félelmek, blokkok és traumák miatt kialakult maszkok felmérése és levétele. Ez a speciális program lehetővé teszi, hogy a résztvevők mélyebb szinten ismerjék meg és oldják fel azokat a védelmi mechanizmusokat, amelyek gyerekkorukban formálódtak.

2. Spirituális felszabadulást nyújt. Az Újjáépítési Módszer egy spirituális megközelítést alkalmaz a gyógyulási folyamaton keresztül. A csoport tagjai számára lehetőséget nyújtunk arra, hogy felfedezzék a személyes szellemi utazásukat, és megtapasztalják a spirituális felszabadulás lehetőségeit.

3. Hipnocoaching megismerése. A csoportban elérhető hipnocoaching egy egyedülálló eszköz, amely segít a résztvevőknek eljutni a tudatalattijuk mélyebb rétegeibe. Ez lehetővé teszi a gyógyulás folyamatának hatékonyabb támogatását és a tudatos blokkok feloldását.