ÚJ, REJTÉLYES ERŐ A HIPNOCOACHING –                                           a tudatalatti mélyebb megértése és oldása

Vannak bennünk, a lelkünk mélyén olyan mély sérülések, traumák, blokkok, amiket csak ott, legbelül, a lélek legmélyebb bugyraiban tudunk kezelni. Ahol sérülünk, ott kell gyógyulni.

A felszínes kezelések, beszélgetések nem érnek le a tudatalatti mélységeibe, ezért nem gyógyítanak.


A hipnocoaching egy olyan terápiás és személyes fejlesztési módszer, amely ötvözi a hipnózist és a coachingot a személyes céljaid elérésének támogatására. A hipnózis segíthet elérni a tudatalattidat, míg a coaching fókuszál az elérhető célok kitűzésére és az azokhoz vezető lépések meghatározására.

Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy mélyebben megértésre találj a saját gondolataid, érzéseid és viselkedésed mögött rejlő tényezők iránt. A hipnocoaching során a hipnotikus állapot segíthet az önbizalom növelésében, a stressz kezelésében, a szokások megváltoztatásában és más személyes fejlesztési célok elérésében.

Ez a módszer egyesítve az elmét és az érzelmi aspektusokat, segíthet abban, hogy hatékonyan dolgozhass a személyes fejlődéseden és javíthasd az életed különböző területeit. A hipnocoaching célja a pozitív változás elősegítése és a személyes potenciál kiaknázása.