SZÁMŰZÖTT NŐ VAGY A SAJÁT ÉLETEDBEN

2023.12.05

𝗦𝘇𝗮́𝗺𝘂̋𝘇𝗼̈𝘁𝘁 𝗡𝗼̋ 𝘃𝗮𝗴𝘆 𝗮 𝘀𝗮𝗷𝗮́𝘁 𝗲́𝗹𝗲𝘁𝗲𝗱𝗯𝗲𝗻 - 𝗵𝗶𝗮́𝗯𝗮 𝗮𝗱𝘀𝘇 𝗯𝗲𝗹𝗲 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻𝘁, 𝗺𝗲́𝗴𝗶𝘀 𝗲𝗴𝘆𝗲𝗱𝘂̈𝗹 𝗲́𝗿𝘇𝗲𝗱 𝗺𝗮𝗴𝗮𝗱 𝗮 𝗸𝗮𝗽𝗰𝘀𝗼𝗹𝗮𝘁𝗯𝗮𝗻. 

Jellemzően szeretehiányban, elhanyagolásban, üressében éltek. Ezt észrevetted már? Tettél már ellene valamit? Vagy még mindig csak a "Biztos jobb lesz" színdarabot játszod?

Az 𝗜𝗴𝗮𝘇 𝗡𝗼̋ sokkal értékesebb annál, mint amit kapsz. Folyamatosan érzed a hiányt, a figyelem és a szeretet hiányát. A megbecsülés és a közös jövő hiányát.

Az önbizalmad zuhan, ezért egyre jobban bizonygatod neki (és magadnak!!), hogy: Te milyen jó vagy Ő milyen jól ár veled Szüksége van rád Milyen jó a kapcsolatotok Milyen szép lesz a jövőtök...Pont ezért egyre kevesebbet érsz a szemében. Ez a fricska az egészben!

Ha nem érzed magadban az értéket, az önbizalmat és önszeretetet, és ha csak a külvilág visszajelzéseire vársz, sosem találod meg a valódi női boldogságot. 

𝗠𝗘𝗥𝗧 𝗮𝘇 𝗜𝗴𝗮𝘇 𝗡𝗼̋ 𝗰𝘀𝗼𝗱𝗮́𝗹𝗮𝘁𝗼𝘀 𝗲́𝗹𝗲𝘁𝗲, 𝗲́𝗹𝗺𝗲́𝗻𝘆𝗲𝗶, 𝗺𝗮𝗴𝗮𝗯𝗶𝘇𝘁𝗼𝘀𝘀𝗮́𝗴𝗮, 𝘀𝗶𝗸𝗲𝗿𝗲𝗶 𝗰𝘀𝗮𝗸 𝗮𝘇 𝗜𝗴𝗮𝘇 𝗡𝗼̋𝗻𝗲𝗸 𝗷𝗮́𝗿𝗻𝗮𝗸!

Nem a másik feladata felébreszteni benned Az Igaz Nőt. Nem is fogja megtenni. Mert fél tőle!Az Igaz Nő önállóan is boldog, lelkileg stabil, erős és magabiztos. Oly független, hogy örömmel tud kapcsolatban élni és oly erős, hogy a leggyengébb érzeleket is mélyen megéli.

𝗛𝗼𝗴𝘆𝗮𝗻 𝗹𝗲𝘀𝘇𝗲𝗹 𝗜𝗴𝗮𝘇 𝗡𝗢̋?

1. Felismered és beismered a boldogtalanságod 

2. Abbahagyod a kifogások gyártását

3. Felvállalod a felelősségedet ebben a helyzetben

4. Nem haragszol senkire (magadra, rá, a szüleidre sem)5. Eldöntöd a változtatást6. Rálépsz a megoldás útjra.

A világon egyedülálló, és speciálisan, személyreszabottan kidolgozott 𝐔́𝐉𝐉𝐀́𝐄́𝐏𝐈́𝐓𝐄́𝐒𝐈 𝐌𝐎́𝐃𝐒𝐙𝐄𝐑 a megoldást jelentheti neked is. Most leírom, mi az az 𝗲𝗴𝘆𝗶𝗸 𝗹𝗲𝗴𝗻𝗮𝗴𝘆𝗼𝗯𝗯 𝗵𝗶𝗯𝗮, a következő 3 másodpercben el fogsz követni - mint mindig. 

Azt mondod magadban "Igen, Ellának igaza van, az én párkapcsolatom is romokban hever, már nem bírom tovább, lépnem kellene valamit!".Majd tovább pörgetsz... 

𝐹𝑜𝑔𝑙𝑎𝑙𝑗 𝑖𝑑𝑜̋𝑝𝑜𝑛𝑡𝑜𝑡 𝑒𝑔𝑦 40 𝑝𝑒𝑟𝑐𝑒𝑠 𝑘𝑜̈𝑡𝑒𝑡𝑙𝑒𝑛 𝑘𝑜𝑛𝑧𝑢𝑙𝑡𝑎́𝑐𝑖𝑜́𝑟𝑎, 𝑎ℎ𝑜𝑙 𝑟𝑒́𝑠𝑧𝑙𝑒𝑡𝑒𝑠𝑒𝑏𝑏𝑒𝑛 𝑚𝑒𝑔 𝑡𝑢𝑑𝑗𝑢𝑘 𝑏𝑒𝑠𝑧𝑒́𝑙𝑛𝑖 𝑎 ℎ𝑒𝑙𝑦𝑧𝑒𝑡𝑒𝑑𝑒𝑡.https://molnarellacoaching.booked4.us/public/

Ella