Sokkoló adatok

2021.08.24

Egyre boldogtalanabbak vagyunk a történelem legkényelmesebb, leggazdagabb, a legtöbb lehetőséggel teli időszakában....

Miért?

Tedd fel magadnak a kérdést a saját életedre vonatkozóan. 

Én munkám során számos választ kapok erre a kérdésre. ...a gazdasági helyzet, a politika, a főnököm, a szüleim, a gyerekeim, a férjem, a feleségem, a szomszédom, az egészségem ...

Kutatások szerint egy mai átlag ember magasabb életszínvonalon él (viszonyítva), mint XIV. Lajos francia király. A középkor politikáját sem mondhatjuk különösen emberbarátnak, vagy milyenek lehettek a főnökök, vagy az egészségi állapot egy szánbányában? Család mindig is volt, sőt, nagyobbak, mint ma. El tudjuk képzelni a társas kapcsolattartást egy technológiailag primitív világban? 

Szóval kifogások és terelések. Nem azért, mert rosszak vagyunk, hanem, mert nem tudjuk a választ.A lenti diagram szerint pedig rohamosan csökken a nők és férfiak boldogsági szintje. 

Saját tapasztalásaim és érzelmeim szerint órákat tudnék az okokról beszélni - alapvetően a boldogtalanság forrása benned rejlik. 

Ez a jó hír! Mert tudsz rajta változtatni, akármilyen is a világ körülötted. Tedd meg! Változtass! Ehhez segítségre van szükséged, nem megy egyedül. 

A "Boldogság újraindítása" Program keretein belül feltérképezzük az összes blokkodat, a nehézségeidet, amiket oldunk és megoldunk a program ideje alatt. Kérlek, akkor jelentkezz, ha valóban fejlődni akarsz és valóban meg akarod oldani a helyzeted nehézségeit, csak így szeretnék Veled együtt dolgozni. 

Köszönöm!

Ella