Miben tud segíteni egy Life Coach?

2021.05.27

A Life Coach-od bizalmas társaddá válik életed változásainak különböző szakaszában, segítségével kihozhatod magadból a lehetőségeidet, oldhatod a blokkokat - mindez magánéleti, munkahelyi és lelki sikerekhez vezet. 

Min is dolgozunk együtt? Azon, hogy:

1. Megtaláld életed célját. Elcsépelt mondat, de nézzük, mit jelent.Mindenki különleges, Te is. Mindenkinek eltérő a múltja, a jelene, és a jövője is. A Te célod csak a tiéd lehet. Ne utánozz, ne kövess, ne félj felvállalni magad. A szíved mélyén talán érzed, miért is születtél le erre a Földre, ezt közösen kibontjuk, felépítjük. Ha mégsem, akkor sincs gond, mert a coaching folyamán feltárjuk ezt a rejtélyt és szembe nézünk vele. Milyen csodálatos felismerés lesz! 

2. Találd meg a válaszokat magadban! Önmagad vagy? Elértél mindent, amit szerettél volna? Nem vagy képes fejlődni? Ha ezekre a válaszod "nem", akkor szükséged van humán vagy üzletviteli tanácsadásra.

3. Lépj tovább a fejlődésben!Ha már tudod, mit akarsz elérni, megvan benned a vágy, a kíváncsiság és a remény, akkor közösen megtaláljuk az utat, amin a legsikeresebben elérheted azt.

4. Az általános nagy célokat felbontjuk kisebbekre és akciótervet dolgozunk ki azok megvalósítására.

5. Lépj álmodozás helyett! Mennyit álmodozunk. És milyen jó is az! Nem kell abbahagyni, de most megtanuljuk azt is, mit tegyünk azért, hogy át is éljük.

6. Mindannyiunknak szükségünk van egy szurkolóra:) A Life Coach a bizalmasod is egyben, azon szurkol, hogy sikereket ér el, mindenben támogat is az utadon, hiszen munkájának legszebb visszaigazolása a Te örömöd.

7. Önbizalom fokozása és tetteid gondolataid megértése. Ha rájössz ki vagy, automatikusan felerősödik benned az önbizalom érzése is. A coachod kérdésekkel vezet rá Téged a nagy felismerésekre és az AHA érzésre. 

Ha ebben segítségre van szükséged, hívj!

Ella +36 20 220 9468