Kölcsönös bizalom

2021.02.21

Úgy gondolom, olyan témákban és olyan területen tudunk valóban hasznos tanácsot adni, amelyekben már mi magunk is többször megmérettettünk. Az elméleti oktatás elengedhetetlen szakmai tapasztalatok nélkül.

Business Coaching - kis csapatom üzleti dimpomával rendelkező szakembereből áll, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek mind a középvezető menedzser alkalmazotti szférában, mind saját cégük sikeres felépítésében és vezetésében.

Life Coaching - legfőbb kezelési szakterületeink: párterápia, párkapcsolati krízis, gyermeknevelési gondok, önmegvalósítási problémák, önértékelés-önkép torzulása - és az ezekből adódó egészségügy problémák, függőségek kialakulása. 

Spiritual Coaching - találjuk meg önmagunkat! Számos ősi és modern módszert alkalmazunk, mint a modern pszichológia, modern coaching elméletek, asztrológiai tanácsadás, ősi kínai gyógyászati módszerek, reinkarnációs vizsgálat, kvantumgyógyászat, meditációs és yoga technikák.

Az első konzultáción kidolgozunk egy "Megoldási programot", melyet a tanácsadóval együtt közösen visznek végig a konzultációk során. 

Nincs egyedül a problémájával, Önnel maradunk!Keressen minket elérhetőségeinken!