3 KARDINÁLIS HIBA A KAPCSOLATODBAN.

2023.02.27

𝐀𝐙𝐀𝐙 𝐌𝐈𝐄́𝐑𝐓 𝐂𝐒𝐀𝐊 𝐎̈𝐍𝐙𝐎̋ 𝐏𝐀𝐒𝐈 𝐓𝐀𝐋𝐀́𝐋𝐍𝐀𝐊 𝐌𝐄𝐆?

Évi levele:

"𝑆𝑧𝑖𝑎 𝐸𝑙𝑙𝑎! 𝐴 𝑝𝑎́𝑟𝑘𝑎𝑝𝑐𝑠𝑜𝑙𝑎𝑡𝑜𝑚 𝑚𝑒́𝑙𝑦𝑝𝑜𝑛𝑡𝑜𝑛 𝑣𝑎𝑛, 𝑛𝑒𝑚𝑟𝑒́𝑔 𝑡𝑢𝑑𝑡𝑎𝑚 𝑚𝑒𝑔, ℎ𝑜𝑔𝑦 𝑎 𝑝𝑎́𝑟𝑜𝑚𝑛𝑎𝑘 ℎ𝑜́𝑛𝑎𝑝𝑜𝑘 𝑜́𝑡𝑎 𝑠𝑧𝑒𝑟𝑒𝑡𝑜̋𝑗𝑒 𝑣𝑎𝑛. 𝐴𝑧𝑜́𝑡𝑎 𝑎𝑙𝑖𝑔 𝑒𝑠𝑧𝑒𝑚 𝑒́𝑠 𝑎𝑙𝑖𝑔 𝑎𝑙𝑠𝑧𝑜𝑚, 𝑛𝑎𝑔𝑦𝑜𝑛 𝑓𝑎́𝑗, 𝑒́𝑠 𝑖𝑠𝑧𝑜𝑛𝑦𝑢́𝑎𝑛 𝑑𝑢̈ℎ𝑜̈𝑠 𝑣𝑎𝑔𝑦𝑜𝑘, ℎ𝑜𝑔𝑦 𝑡𝑒ℎ𝑒𝑡𝑡𝑒 𝑒𝑧𝑡 𝑣𝑒𝑙𝑒𝑚 𝑒́𝑠 𝑎 𝑔𝑦𝑒𝑟𝑒𝑘𝑢̈𝑛𝑘𝑘𝑒𝑙. 𝐾𝑒́𝑟𝑑𝑒𝑧𝑖𝑘 𝑎 𝑏𝑎𝑟𝑎́𝑡𝑛𝑜̋𝑖𝑚, ℎ𝑜𝑔𝑦 𝑛𝑒𝑚 𝑣𝑒𝑡𝑡𝑒𝑚-𝑒 𝑒́𝑠𝑧𝑟𝑒 𝑎 𝑗𝑒𝑙𝑒𝑘𝑒𝑡 ℎ𝑜́𝑛𝑎𝑝𝑜𝑘𝑖𝑔? 𝑁𝑒𝑚, 𝑛𝑒𝑚 𝑔𝑦𝑎𝑛𝑎𝑘𝑜𝑑𝑡𝑎𝑚 𝑒́𝑠 𝑛𝑒𝑚 𝑖𝑠 𝑘𝑢𝑡𝑎𝑘𝑜𝑑𝑡𝑎𝑚 𝑎 𝑡𝑒𝑙𝑒𝑓𝑜𝑛𝑗𝑎́𝑏𝑎𝑛. 𝑁𝑒𝑚 𝑎𝑘𝑎𝑟𝑜𝑚 𝑏𝑜𝑟𝑖́𝑡𝑎𝑛𝑖 𝑎𝑧 𝑒́𝑙𝑒𝑡𝑢̈𝑛𝑘𝑒𝑡, 𝑚𝑒𝑟𝑡 𝑓𝑒́𝑙𝑒𝑘 𝑒𝑙𝑣𝑒𝑠𝑧𝑖́𝑡𝑒𝑛𝑖 𝑜̋𝑡, 𝑒́𝑠 𝑚𝑖 𝑙𝑒𝑠𝑧 𝑎 𝑐𝑠𝑎𝑙𝑎́𝑑𝑜𝑚𝑚𝑎𝑙? 𝐴𝑧𝑡 𝑖́𝑔𝑒́𝑟𝑖, 𝑛𝑒𝑚 𝑡𝑒𝑠𝑧𝑖 𝑡𝑜̈𝑏𝑏𝑒𝑡, 𝑑𝑒 ℎ𝑜𝑔𝑦𝑎𝑛 𝑡𝑢𝑑𝑛𝑒́𝑘 ℎ𝑖𝑛𝑛𝑖 𝑛𝑒𝑘𝑖? 𝐴𝑧 𝑖𝑡𝑎𝑙𝑟𝑜́𝑙 𝑠𝑒𝑚 𝑠𝑧𝑜𝑘𝑜𝑡𝑡 𝑙𝑒, 𝑝𝑒𝑑𝑖𝑔 𝑚𝑒𝑔𝑖́𝑔𝑒́𝑟𝑡𝑒. 𝑀𝑒́𝑔 𝑚𝑖𝑛𝑑𝑖𝑔 𝑠𝑧𝑒𝑟𝑒𝑡𝑒𝑚 𝑜̋𝑡! 𝑀𝑖𝑡 𝑡𝑒𝑔𝑦𝑒𝑘?"

𝐀𝐙 𝟏. 𝐊𝐀𝐑𝐃𝐈𝐍𝐀́𝐋𝐈𝐒 𝐇𝐈𝐁𝐀, 𝐀𝐌𝐈 𝐀 𝐉𝐄𝐋𝐄𝐍𝐋𝐄𝐆𝐈 𝐇𝐄𝐋𝐘𝐙𝐄𝐓𝐇𝐄𝐙 𝐕𝐄𝐙𝐄𝐓𝐄𝐓𝐓: 𝐀𝐙 𝐎̈𝐍𝐀́𝐋𝐓𝐀𝐓𝐀́𝐒 

Azt mondod, nem láttad a jeleket. Itt nem arra gondolok, hogy titkos üzenetek jöttek-e éjszaka, vagy kimaradozott-e. Arra gondolok, ahogyan rád nézett, ahogyan hozzád ért és amilyen hangszínnel hozzád beszélt. A finomhangolásról beszélek, és ezeket mi nők érezzük, fogjuk, ha akarjuk. Ezek többet árulnak el minden szónál. Szóval még mindig azt mondod, hogy nem láttad a jeleket? 

Azt mondod, félsz, hogy elveszíted őt.Mégis mit nem szeretnél elveszíteni? Félsz elveszíteni a bizonytalanságot, a becstelenséget, a hazudozást, a játszmákat, a félelmet? Benned lehet a működési zavar Évi, ha mindehhez ragaszkodsz. Lehetséges, hogy hasonló példaképekkel nőttél fel, lehetséges, hogy ma csak ennyit vársz egy kapcsolattól az eddigi tapasztalataid alapján.De ha nem emeled az elvárási szintedet, akkor az ördögi kör ismétli önmagát és 1-2 év múlva ismét ott fog sírni a párnán kekszet majszolgatva. 

Azt mondod, megígérte, hogy leteszi az italt.De nem tette. Akkor Évi, mit keresel még mindig mellette? Ezek szerint gyenge és megbízhatatlan férfi, függő is. És te ezt engeded. Akkor most mit vársz? Hogy tényleg abbahagyja a rossz szokásait akkor, amikor semmi következménye nincs? Miért tenné?? 

Azt mondod: "De hát szeretem!"Önmagadat miért nem?? Gondold csak meg, mit üzen neked a párod a viselkedésével. Azt, hogy még az ital is fontosabb nálad! És más nő is. Vagyis nem szeret. Te ezt elfogadod, tehát te sem szereted önmagad. De őt igen!??

𝐀𝐙 𝟐. 𝐊𝐀𝐑𝐃𝐈𝐍𝐀́𝐋𝐈𝐒 𝐇𝐈𝐁𝐀: 𝐀 𝐊𝐄́𝐍𝐘𝐄𝐋𝐄𝐌

Évi, tudod, mit kockáztatsz, amikor ülsz egy finom, meleg kényelmi helyzetben és közben csurog ki az életed a kezedből?

Ritkán beszélünk 𝐚 𝐭𝐞𝐬𝐩𝐞𝐝𝐞́𝐬𝐫𝐨̋𝐥. 𝐀 𝐦𝐞𝐠𝐚𝐥𝐤𝐮𝐯𝐚́𝐬𝐫𝐨́𝐥. Ő régi ellenségünk. A láthatatlan szellem, a megtévesztés bajnoka. Nem szól, nem figyelmeztet, nem feltűnősködik. Még csak nem is aktív, inkább elaltatja a figyelmünket, eltereli a gondolataikat és pótcselekvésekre ösztönöz. Csakhogy észrevétlen maradjon. (shoppig, szépségfüggés, sport, sorozatok...) 

"Ismerem a párom rossz szokásait. Már tudom kezelni a rigolyáit. 

Megszoktam a hülyeségeit." Ilyen vicces, laza mondatokkal kezdődik a párkapcsolat leírása, majd tovább haladva ezekben a beszélgetésekben a legtöbbször az derül ki, hogy a férfi viselkedése túlságosan önző, egyoldalú, énközpontú. A rigolyák nem apró-cseprő dolgok és az ezzel járó konfliktusok sem ritkák. A párkapcsolat nem arról szól, hogyan éljem túl vele az éveket, hogyan daráljam le a saját gerincemet, milyen további kifogásokat találjak magamnak és neki, hogy a felszínen tartsuk a kapcsolatot! A párkapcsolat boldogságról szól. Mindkét résztvevőnek egyaránt. 

"Félek kilépni a párkapcsolatomból, mert fel kell borítanom a régi életemet és nem tudom, mi lesz a következő lépés."Kérdezem én; olyan nagyon fájdalmas kiborítani egy csodaszép díszdobozt, amiben csak rozsdás szögek vannak? Hiszen gondold csak el, tele is pakolhatod színes gyöngyökkel, virágos csatokkal vagy kristály ékszerekkel. Mit érzel majd, mikor kinyitod a tetejét és mosolyogva válogathatsz benne a kedvenc mütyürjei között? De nem. Inkább a rozsdás szögek, hiszen itt rozsdásodtak meg az én kis dobozomban, tulajdonképpen tetszenek is, csak egy kicsit ki kell szidolozni és csillog majd, mint azelőtt. És ez akár működhetne is. De te ehhez is túl kényelmes vagy. Pont annyi időt és energiát fogsz belefektetni a szidolozásba, mint amennyit beletennél az új életed kialakításába is. SEMENNYIT! Különben nem lennél együtt egy alkoholistával.

𝐀𝐙 𝟑. 𝐊𝐀𝐑𝐃𝐈𝐍𝐀́𝐋𝐈𝐒 𝐇𝐈𝐁𝐀 𝐀𝐙, 𝐇𝐎𝐆𝐘 𝐈𝐌𝐀́𝐃𝐎𝐃 𝐀 𝐉𝐀́𝐓𝐒𝐙𝐌𝐀́𝐊𝐀𝐓 𝐌𝐀𝐆𝐀𝐃 𝐈𝐒.

Az életed egy Moliére tragikomédia - több felvonásban.Te vagy egy személyben az önfeláldozó királylány, a kihasznált rabszolga, a hős megmentő és a bölcs királynő. És a bosszúálló! Eljátszod a megmentő királylányt. Meg akarod menteni életed főszereplőjét, a nagy Ő urat önmagától. 

Ő csak azért iszik, mert a pénz...

Ő csak azért csal, mert az apja...

Ő csak azért néz át rajtam, mert a helyzete...

Vagyis meg akarod menteni a menthetetlent. Csak egyet nem akarsz megmenteni. Megmenteni önmagadat tőle! És még fiatalon beleroppansz. A megmentő királylány nem érzékeli, mennyire kevés ő ahhoz, hogy egy embert megváltoztasson - főleg ha a férfi nem is akarja. De azért a biztonság kedvéért áltatja, ígérget, bocsánatot kér - de túl sokszor, és túl komolytalanul. Eljátszod az önfeláldozó mártírt.

"Én mindent megteszek a kapcsolatunkért. Tűrök, szenvedek.." Mindezt olyan látványosan teszed, hogy mindenki segíteni akar neked, hol tanácsokkal, hol figyelemmel, idővel, pénzzel. Így szívod ki az emberek energiáját és töltekedsz fel azért, hogy túlélj. Mert hiányzik az önfeltöltő módszered. EZT NEVEZZÜK ENERGIAVÁMPÍRNAK.

A mártírral nem tervez egy férfi komolyan.Mivel magadnak nem vagy elég fontos, neki sem. Ezért játszik az időddel, a lehetőségeiddel, a jövőddel - sokszor akaratlanul. Mert neki ez kényelmes, hasznos és kellemes. Telik az idő és el is repül. És akkor a harmadik X után - az önértékelés teljes hiányában - kapkodni kezdesz. És ilyenkor persze rosszul döntünk. Ilyenkor szoktuk bevállalni a 'kapcsolatmentő gyereket'. Eljátszod a bölcs anyakirálynőt.Ilyenkor természetesen gyermeteg lelkületű, szellemű és értelmű kisfiúkat vonzol be. (Az alkoholista ilyen). Akik anyucitól átszaladva a karjaidba estek, hogy te cumiztasd őket tovább, gondolkodj helyettük, lépj helyettük, dolgozz helyettük. Te ezt hagyod, sőt, boldognak gondolod magad. Vagy ha nem, akkor sem teszel semmit ellene, ugyan duzzogva, de asszisztálsz mindehhez.És az a baj, hogy ezt élvezed!

𝐌𝐚́𝐫 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞𝐩𝐛𝐞𝐧 𝐭𝐞𝐭𝐬𝐳𝐞𝐥𝐞𝐠𝐭𝐞́𝐥, 𝐜𝐬𝐚𝐤 𝐤𝐢 𝐧𝐞𝐦 𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚́𝐥 𝐦𝐞́𝐠? 𝐎̈𝐍𝐌𝐀𝐆𝐀𝐃!

Miért nem vagy önmagad? Talán nem is ismered magad...mert

𝗠𝗲𝗴𝘀𝗲́𝗿𝘂̈𝗹𝘁𝗲́𝗹 𝗮 '𝗙𝗘𝗟𝗖𝗦𝗘𝗣𝗘𝗥𝗘𝗗𝗘́𝗦' 𝗻𝗲𝘃𝘂̋ 𝗷𝗮́𝘁𝗲́𝗸𝗯𝗮𝗻...

-----------------------

𝐇𝐚 𝐧𝐞𝐦 𝐢𝐬𝐦𝐞𝐫𝐞𝐝 𝐭𝐮̋𝐩𝐨𝐧𝐭𝐨𝐬𝐚𝐧 𝐚 𝐬𝐞́𝐫𝐮̈𝐥𝐞́𝐬𝐞(𝐢)𝐝 𝐢𝐝𝐞𝐣𝐞́𝐭, 𝐚 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐞́𝐭, 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭 𝐚𝐳 𝐨𝐤𝐨𝐳𝐨́𝐣𝐚 𝐬𝐳𝐞𝐦𝐞́𝐥𝐲𝐞́𝐭 𝐞́𝐬 𝐬𝐳𝐚́𝐧𝐝𝐞́𝐤𝐚𝐢𝐭, 𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭𝐯𝐞 𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐣𝐚𝐢𝐝 𝐩𝐨𝐧𝐭𝐨𝐬 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐞́𝐭 𝐚 𝐥𝐞𝐥𝐤𝐞𝐝𝐛𝐞𝐧, 𝐚𝐤𝐤𝐨𝐫 𝐚𝐳 𝐧𝐞𝐦 𝐚 𝐦𝐞𝐠𝐨𝐥𝐝𝐚́𝐬, 𝐡𝐚𝐧𝐞𝐦 𝐢𝐥𝐥𝐨́𝐳𝐢𝐨́𝐤𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐞́𝐬.

Megoldásról akkor beszélhetünk, amikor teljes képed van arról, ki, miért, hogyan szúrta beléd a tüskéket, azok hova érkeztek meg a lelkedben, hol karcoltak és vágtak, milyen védekezési mechanizmust alakítottak ki, milyen beteges sémává alakultak, illetve ha azt is pontosan tudod, hogy hogyan kezeld a gyógyulásod folyamatának lépéseit. Ha csak a felszínt kezelgeted könyvekkel, tömeges tanfolyamokkal, az oly híres-neves meditációkkal és a még híresebb "önfejlesztéssel", az nem módszer, hanem teljes kiszolgáltatottság. (És ne áltasd magad! Attól még, hogy egy-egy cikk, vagy jó tanács jobb kedvre derített idei-óráig, semmi nem garantálja a tartós, stabil gyógyulást - hiszen az első rossz élmény úgy repít vissza a depresszióba, mint egy erős rugó). Ilyen instabil megoldásokra nem építheted fel a jövődet.Hogyan lesz tehát stabil, érezhető, látható, élvezhető a lelki fejlődésed, az Igaz Nő kialakítása?Ha nem a tömeges pótmegoldásokban gondolkodsz, hanem 𝐀 𝐌𝐄𝐆𝐎𝐋𝐃𝐀́𝐒𝐁𝐀𝐍.

Ugye, hogy még olvasni is megkönnyebbülés?Amit itt leírtam, az nem álom, hanem valóság, hiszen ismétlen, pont abban a megoldásban segítek az ügyfeleimnek, amely tűpontosan meghatározza az okokat, megérteti a motivációt, megmutatja a megoldás lépéseit, és újjáépíti benned a NŐt.

Jól hangzik, ugye?

Kíváncsi vagy hogyan néz ki a megoldási folyamat és mi az 𝐔́𝐣𝐣𝐚́𝐞́𝐩𝐢́𝐭𝐞́𝐬 𝐌𝐨́𝐝𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞, amellyel komoly és végleges sikereket érünk el az ügyfeleimmel?

Foglalj a naptáramban egy időpontot, amikor egy telefonos konzultációban kötetlenül, ingyen meg tudjuk beszélni az életed aktuális helyzetét.

https://molnarellacoaching.booked4.us/public/

Ella