HOGYAN ÉS HOL TALÁLOK EGY NORMÁLIS FÉRFIT?

2022.11.24

R𝗘𝗡𝗗𝗦𝗭𝗘𝗥𝗘𝗦𝗘𝗡 𝗘𝗭𝗧 𝗞𝗘́𝗥𝗗𝗘𝗭𝗜𝗧𝗘𝗞, 𝗟𝗔́𝗡𝗬𝗢𝗞!"

𝗛𝗼𝗴𝘆𝗮𝗻 𝗲́𝘀 𝗵𝗼𝗹 𝘁𝗮𝗹𝗮́𝗹𝗼𝗸 𝗲𝗴𝘆 𝗻𝗼𝗿𝗺𝗮́𝗹𝗶𝘀 𝗳𝗲́𝗿𝗳𝗶𝘁?"

Mielőbb ezt a választ részletesebben kifejtem, beszéljünk ugyanennek a kérdésnek egy másik aspektusáról. 

Ilyen kijelentéseket értek ez alatt, hogy:"𝗠𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗳𝗲́𝗿𝗳𝗶 𝗲𝗴𝘆𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮." "𝗡𝗲𝗺 𝘃𝗮𝗴𝘆𝗼𝗸 𝗯𝗼𝗹𝗱𝗼𝗴, 𝗱𝗲 𝗼̋𝘁 𝗺𝗮́𝗿 𝗹𝗲𝗴𝗮𝗹𝗮́𝗯𝗯 𝗺𝗲𝗴𝘀𝘇𝗼𝗸𝘁𝗮𝗺."

Lányok, ilyen fontosságú kérdésnél, mint a párkapcsolatod minősége, vagyis a jelened és a jövőd minősége, az elkövetkező 30-40 év boldogosági szintje, a gyerekeid jövője és testi/lelki egészsége, az anyagi biztonságod kérdése, a társadalmi besorolásod kérdése... Mindezekre csak ennyi a válaszod, hogy: "𝗡𝗲𝗺 𝘃𝗮𝗴𝘆𝗼𝗸 𝗯𝗼𝗹𝗱𝗼𝗴, 𝗱𝗲 𝗼̋𝘁 𝗺𝗮́𝗿 𝗹𝗲𝗴𝗮𝗹𝗮́𝗯𝗯 𝗺𝗲𝗴𝘀𝘇𝗼𝗸𝘁𝗮𝗺"???

De most komolyan, lányok! Egy cipőt komolyabb hozzáállással választasz meg! 

Először is adott a méret, azután szűkítesz a színre, a fajtára, a sarokmagasságra, a szár magasságára, az anyagára, a minősére, az éghajlatra, a divatra, a barátnőd véleményére, a munkahelyi elvárásokra, az iskolai trendekre, a kényelemre, stb. És ha mégsem tetszik, akkor 14 napon belül visszaküldöd. Ez legalább 10 kritérium volt!!

𝗠𝗶𝗲́𝗿𝘁 𝘃𝗮𝗴𝘆 𝗲́𝗿𝘇𝗲́𝗸𝗲𝗻𝘆𝗲𝗯𝗯, 𝘃𝗮́𝗹𝗼𝗴𝗮𝘁𝗼́𝘀𝗮𝗯𝗯, 𝗸𝗿𝗶𝘁𝗶𝗸𝘂𝘀𝗮𝗯𝗯 𝗲𝗴𝘆 𝗰𝗶𝗽𝗼̋ 𝗸𝗶𝘃𝗮́𝗹𝗮𝘀𝘇𝘁𝗮́𝘀𝗮𝗸𝗼𝗿 𝗺𝗮𝘅. 𝟯 𝗲́𝘃𝗿𝗲, 𝗺𝗶𝗻𝘁 𝗮 𝗽𝗮́𝗿𝗼𝗱 𝗸𝗶𝘃𝗮́𝗹𝗮𝘀𝘇𝘁𝗮́𝘀𝗮𝗸𝗼𝗿 𝟱𝟬 𝗲́𝘃𝗿𝗲???

Mert nem tudod, mit is akarsz. 

A cipőnél konkrét feltételrendszered van, aminek az a szerencsétlen cipő igenis meg kell feleljen. Különben hibás árunál kivered a palávert a boltban és követled a pénzed vissza. Teljes joggal!

De párválasztásnál nincs fogalmad sem arról, milyen férfit szeretnél. Csak, hogy milyet NE! "Ne legyen pl. Ne legyen iszákos, Ne legyen erőszakos, Ne legyen bunkó, Ne legyen ronda, Ne legyen szegény, Ne legyen hűtlen". Ez olyan, mintha azt mondanád a cipőre, hogy ne legyen sarkatlan, Ne legyen lyukas, Ne legyen talpatlan, Ne legyen elnyűtt, Ne legyen rongyos. Ha egy cipő nem sarkatlan, nem lyukas, nem talpatlan, nem elnyűtt, nem rongyos - akkor megveszed??? Dehogyis!

𝗔𝗸𝗸𝗼𝗿 𝗮 𝗳𝗲́𝗿𝗳𝗶 𝗸𝗶𝘃𝗮́𝗹𝗮𝘀𝘇𝘁𝗮́𝘀𝗮́𝗻𝗮́𝗹 𝗺𝗶𝗲́𝗿𝘁 𝗶𝗹𝘆𝗲𝗻 𝗮𝗹𝗮𝗰𝘀𝗼𝗻𝘆 𝗮𝘇 𝗲́𝗿𝘁𝗲́𝗸𝗿𝗲𝗻𝗱𝘀𝘇𝗲𝗿𝗲𝗱?

Mert tényleg azt hiszed, hogy nincsen normális, értelmes, érzelmes, stabil, szerető férfi. Vagy legalábbis téged úgysem fog összefújni vele a szél. Hát, amíg így gondolod, így is fog történni.

𝗘́𝘀 𝗺𝗶𝗲́𝗿𝘁 𝗴𝗼𝗻𝗱𝗼𝗹𝗼𝗱 𝗶́𝗴𝘆? Mert sérült az a híres önbizalom-önértékelés-önszeretet kombináció, nem tudod elhinni, hogy neked is jár a jó, hogy megérdemled, hogy annyi rossz élmény ellenére jobbat érdemelsz.

Amíg így érzel, így is cselekszel és ezt is vonzod be. Hiszen a hasonló a hasonlót vonzza. Ha sérült, önértékelési problémákkal küldő lány vagy, akkor sérült férfit találsz. Ez nem pech. Ez nem disznóság a sors részéről. Ez természeti törvény. 

És hogy ez nem igazságos? Ezt nem tudhatod. 

Minden egyes ember feladatot hozott, teljesít, kapott - mindegy, hogy hívjuk. Minden ember megvívja a maga feladatait és fejlődik adott esetben. Ha érzi, hogy valami nem stimmel, tesz ellene, fejleszti magát, tanul, segítséget kér, megteszi a lépéseket - vagyis TESZ. És megteremti az egészséges lelkű IGAZ NŐt magában. Ezután megtalálja az IGAZ FÉRFIt.Ha te nem teszed ezt, akkor igazságos volna, ha te semmi hozzáadott energiával megérdemeld ugyanazt? Látod, az igazság nem egyértelmű első látásra. 

𝗘́𝘀 𝘃𝗶𝘀𝘀𝘇𝗮𝘁𝗲́𝗿𝘃𝗲 𝗮 "𝗛𝗼𝗴𝘆𝗮𝗻 𝗲́𝘀 𝗵𝗼𝗹 𝘁𝗮𝗹𝗮́𝗹𝗼𝗸 𝗲𝗴𝘆 𝗻𝗼𝗿𝗺𝗮́𝗹𝗶𝘀 𝗳𝗲́𝗿𝗳𝗶𝘁?" 𝗸𝗲́𝗿𝗱𝗲́𝘀𝗿𝗲.

Akkor most én kérdezlek téged!kérlek, nézz magadba, érezd magad és lásd magad kicsit kívülről is: Te egy "normális" IGAZ NŐ vagy?

Érzed azt magadon, hogy: 

  • Olyan 𝗲𝗿𝗼̋𝘀 vagy, hogy könnyedén tudsz gyengéd lenni. 
  • Olyan 𝘀𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹 vagy, hogy nem billent ki az egyensúlyodból egy párkapcsolati probléma. 
  • Olyan 𝗲́𝗿𝘇𝗲́𝗸𝗶 vagy, hogy árad belőled a NŐ! 
  • Olyan 𝗯𝗮́𝘁𝗼𝗿 vagy, hogy sem a magány öröme, sem a párkapcsolat szépségei meg nem rémisztenek. 
  • Olyan 𝗳𝘂̈𝗴𝗴𝗲𝘁𝗹𝗲𝗻 vagy lelkileg, hogy könnyedén élsz párkapcsolatban. 
  • Olyan 𝗵𝗮𝘁𝗮́𝗿𝗼𝘇𝗼𝘁𝘁 vagy, hogy másokra való támaszkodás nélkül is határozott döntéseket tudsz hozni. 
  • Olyan 𝗲́𝗿𝘇𝗲𝗹𝗺𝗲𝘀 vagy, hogy az érzelmek meghatják a szívedet, de nem gyengítenek el.

Ha nem ismertél magadra, akkor az IGAZ NŐ még csak vagy már csak ott pislákol benned.Addig nem fogsz normális férfit kapni, míg nem vagy IGAZ NŐ.Ez egyszerű természeti törvény.

𝗟𝗲́𝗴𝘆 𝗧𝗘 𝗮𝘇 𝗮 𝗡𝗢̋, akiért egy férfi hajt, akiért epekedik, akiért megtesz a lehető legtöbbet. Azután nem kell már reménykedned, manipulálnod, játszmáznod, mert a Férfi úgy fog ráf tekinteni, mint egy fényes csillagra az éjszakában. Azért fog szeretni, mert olyan vagy, amilyen. AZ IGAZ NŐ! Mit jelent az, hogy dolgozol magadon?

𝗠𝗜𝗧 𝗞𝗘𝗟𝗟𝗘𝗡𝗘 𝗧𝗘𝗡𝗡𝗘𝗗??

A belső mintáidat kell elkezdeni feldolgozni és átalakítani, melyek évek óta, nagyon régen épülnek benned. Ezek a hibás sémák torzították a valóságodat, így nehezen vagy egyáltalán nem látsz rá valósan a helyzetedre.Nagyon szívesen mondanám, hogy ezzel meg fogsz birkózni egyedül, de szűrreális lenne, hiszen nem látod reálisan a valóságot. Külső segítségre van szükséged.Amennyit beleteszel önmagad fejlődésébe, annyit veszel ki belőle. A feldolgozatlan traumák a felszín alatt működnek és rombolnak.Ha nem a tömeges pótmegoldásokban gondolkodsz, hanem 𝐀 𝐌𝐄𝐆𝐎𝐋𝐃𝐀́𝐒𝐁𝐀𝐍.

Ugye, hogy még olvasni is megkönnyebbülés?Amit itt leírtam, az nem álom, hanem valóság, hiszen ismétlen, pont abban a megoldásban segítek az ügyfeleimnek, amely tűpontosan meghatározza az okokat, megérteti a motivációt, megmutatja a megoldás lépéseit, és újjáépíti benned a NŐt.

Jól hangzik, ugye?

Kíváncsi vagy hogyan néz ki a megoldási folyamat és mi az 𝐔́𝐣𝐣𝐚́𝐞́𝐩𝐢́𝐭𝐞́𝐬 𝐌𝐨́𝐝𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞, amellyel komoly és végleges sikereket érünk el az ügyfeleimmel?

Foglalj a naptáramban egy időpontot, amikor egy telefonos konzultációban kötetlenül, ingyen meg tudjuk beszélni az életed aktuális helyzetét.

https://molnarellacoaching.booked4.us/public/

Ella