AZ ESÉLYTELENEK NYUGALMÁBÓL A          BOLDOG NŐ NYUGALMÁBA

2022.12.17

Lányok, ismét egy csokrot állítottam össze azokból a hasonló kérdésekből, melyek ott motoszkálnak bennetek.

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy természetesen nem nyugalommal tekintesz az esélytelenségedre, a boldogtalanságodra, hanem zaklatott vagy, szomorú, depis, elkeseredett. Csak úgy "adod elő", mintha ez már téged nem is érdekelne. Ezt úgy hívják önmegnyugtatás, terelés, áltatás.)

𝗘𝘇𝗲𝗸𝗯𝗼̋𝗹 𝗮 𝗸𝗲́𝗿𝗱𝗲́𝘀𝗲𝗸𝗯𝗼̋𝗹 𝗸𝗶𝗶𝗻𝗱𝘂𝗹𝘃𝗮: Miért vonzom be mindig a hasonló férfiakat? (nárcik, hűtlenek, párkapcsolatban élnek, stb.)

 • Hogyan tudok érzelmeket kiváltani a páromból, mert elsekélyesedett a kapcsolatunk?
 • Miért nem tudok boldog lenni egy kapcsolatban?
 • Miért nem találok normális férfit?

A kérdésekből - ahogyan azt megfogalmazzátok - nem az tűnik fel főleg számomra, hogy éppen egy rossz állapotban vagytok párral vagy anélkül, hanem az, hogy a remény is már csak ott pislákol bennetek a szebb jövőképről. Vagyis esélytelennek tartod azt, hogy te már valaha is boldog legyél! És most harmincas nőkről is beszélek!!!

Ebben az írásomban kifejtem, hova vezet az, ha továbbra is áltatod magad, ha tovább húzod az idődet, ha félsz a döntéstől és a cselekvéstől, ha bátortalan vagy. Mert Te csakis a boldogságot, az örömöt, a tiszteletet érdemled. Mint bárki más is.

𝗔𝘇 𝗮𝗹𝗮𝗽𝗸𝗲́𝗿𝗱𝗲́𝘀 𝗮𝘇, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗠𝗜𝗘́𝗥𝗧 𝗶𝘀 𝗴𝗼𝗻𝗱𝗼𝗹𝗼𝗱 𝗮𝘇𝘁, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗻𝗶𝗻𝗰𝘀 𝗲𝘀𝗲́𝗹𝘆𝗲𝗱 𝗲𝗴𝘆 𝗸𝗶𝗲𝗴𝘆𝗲𝗻𝘀𝘂́𝗹𝘆𝗼𝘇𝗼𝘁𝘁 𝗘́𝗻𝗿𝗲 𝗲́𝘀 𝗲𝗴𝘆 𝗸𝗶𝗲𝗴𝘆𝗲𝗻𝘀𝘂́𝗹𝘆𝗼𝘇𝗼𝘁𝘁 𝗸𝗮𝗽𝗰𝘀𝗼𝗹𝗮𝘁𝗿𝗮, 𝗮𝗺𝗶 𝗿𝗮́𝗱 𝘃𝗮́𝗿 𝘃𝗮𝗹𝗮𝗵𝗼𝗹?

Mert ez a tapasztalásod Mert ezzel 'bíztat' mindenki Mert nem érted az okait, nem tudod, mit tegyélMert feladtad, nincs több erőd harcolni Mert azt mondod, hogy nincsen lehetőséged változtatni (anyagi, érzelmi fügés, gyerekek) Mert "Mások sem boldogabbak" (na, ettől a mondattól mindig kiráz a hideg)

𝗦𝘇𝗼́𝘃𝗮𝗹 𝘁𝗲́𝗿𝗷𝘂̈𝗻𝗸 𝘃𝗶𝘀𝘀𝘇𝗮 𝗮 𝗺𝗮𝗶 𝗳𝗼̋ 𝘁𝗲́𝗺𝗮́𝗻𝗸𝗵𝗼𝘇, 𝘃𝗮𝗴𝘆𝗶𝘀: Miért érzed esélytelennek a magánéleti boldogságodat MA? Mi vezetett ide?

 • Mi a megoldás?
 • A kiindulópont az, hogy benne vagy egy helyzetben egy ideje:
 • Ami neked nem jó
 • Boldogtalan nő vagy a párod mellett
 • Nem vagy egyenrangú fél a kapcsolatban
 • Nem tudsz kötődni, hozzád sem kötődnek
 • Nem is szereted a férfiakat úgy mélyen igazán
 • Kihasznál a társad lelkileg, fizikailag, anyagilag
 • Börtönben érzed magad.• Kiszolgáltatott vagy

Hülyének vagy nézve, megaláz, becsap és hazudik

....Bármelyik helyzet ezek közül már önmagában is riadót kellene fújjon neked, hogy nem élsz egészséges életet. Fúj is, csak nem akarod meghallani.

𝗗𝗘 𝗧𝗘 𝗖𝗦𝗔𝗞 𝗩𝗔́𝗥𝗦𝗭!

Azt reméled, hogy jobb lesz. Mitől? Magától!?

Azt reméled, hogy abbahagyja. Mitől? Magától!?

Azt ígéred magadnak, hogy már csak egy kicsit kell még kibírni. Meddig!? És mi változik akkor ott? És mitől??

Azt mondod magadnak, hogy nem is olyan szörnyű ez, Katinak rosszabb a párja. Biztos!?

Azt mondod nekem, majd te megoldod. Aha!! Úgy, mint eddig!?

-----------

Nézzünk meg csak egyetlen esetet, amit Vivien írt le nekem.

Kifogott egy önző, becstelen, bántalmazó, hűtlen férfit, akit valamiért szeret. Legalábbis azt hiszi, úgy érzi. Hogy egy egészséges lelkületű nő hogyan tud egy ilyen férfit szeretni? Úgy, hogy nem egészséges sem lélekben, sem az érzelmeiben, mert számos negatív magánéleti esemény eltorzította a szeretet helyes megélését, az egészséges párkapcsolati sémáját, az önértékelését. Egy torzult tükör által látja a férfiakat és önmagát.

𝗗𝗘 𝗲𝘇𝗮́𝗹𝘁𝗮𝗹 𝗺𝗶𝗹𝘆𝗲𝗻 𝗶𝘀 𝗮𝘇 𝗲́𝗹𝗲𝘁𝗲 𝗲́𝘀 𝗺𝗶𝗹𝘆𝗲𝗻 𝗮 𝗯𝗼𝗹𝗱𝗼𝗴𝘀𝗮́𝗴𝗮?

A 'férfi' kegyeit keresi tetteiben, gondolataiban és az érzelmeiben. Nap mint nap meg akar felelni neki, alárendelő kapcsolatban él párjával, rendszeres a mindennapi életükben a lelki, esetleg fizikai bántalmazás, vagy a megalázás.

Az önbizalomhiány és frusztráltság miatt érzi, hogy gyengül, ezért egyre ádázabb harcba kezd a világgal, erőszakos, irigy taposómalommá válik, aki mások megalázásában éli ki az otthoni feszültséget. Vagy éppen ellenkezőleg a másik végletbe csap át, és ez a folyamat megerősíti benne a "nem vagyok elég jó" érzést, elindul az önbizalomhiány és önszeretet hiánynak ördögi spirálja lefelé. Ez a rövid szösszenet Éva életéből csak a felszín kapargatása.

𝗘́𝘀 𝗺𝗶𝗸 𝗩𝗶𝘃𝗶𝗲𝗻 𝗲́𝘀 𝗺𝗮́𝘀 𝗻𝗼̋𝗸 𝗼̈𝗻𝗮́𝗹𝘁𝗮𝘁𝗼́ '𝗱𝗿𝗼𝗴𝗷𝗮𝗶'?

Nézzük csak, miket hallok tőletek:

"𝗠𝗲𝗴 𝗸𝗲𝗹𝗹 𝗼̋𝘁 𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻𝗲𝗺." Nem kell megmentened senki. Csak önmagadat!Sok nő érzi úgy, hogy segítenie, támogatnia kell a párját, mert a férfi nélküle tönkremegy. Csendesen jegyzem meg: TE előbb mész tönkre, mint ő. Nincs meg benned sem az erő, sem a tudás ahhoz, hogy megments bárkit is. Sőt, nem is dolgod.

"𝗡𝗲𝗺 𝘁𝘂𝗱𝘁𝗮𝗺, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗲𝘇 𝗻𝗲𝗺 𝗻𝗼𝗿𝗺𝗮́𝗹𝗶𝘀. 𝗘́𝗻 𝗶𝘀 𝗲𝘇𝘁 𝗹𝗮́𝘁𝘁𝗮𝗺 𝗼𝘁𝘁𝗵𝗼𝗻." Érthető válasz és igaz is. De társadalomban élsz, és gyerek sem vagy már! Láthatsz, hallhatsz, találkozhatsz, szép életekkel, szép családi körülményekkel, másoktól is tanulhatunk, nem csak a szülőktől. Letenni valóban nehéz ezeket a sémákat, de felelősséged tudatában megoldást kell keress. Az önsajnálat nem vezet sehová.

"𝗔 𝘁𝗼̈𝗯𝗯𝗶 𝗽𝗮𝘀𝗶 𝘀𝗲𝗺 𝗷𝗼𝗯𝗯." De igen! Nagyon sok szeretetre, megbecsülésre, tiszteletre méltó Férfi van körülötted. De az egészséges lelkületű férfiak az egészséges lelkületű Nőket keresik, vonzzák, szeretik.

"𝗠𝗶𝘁 𝘁𝗲𝗵𝗲𝘁𝗻𝗲́𝗸? 𝗞𝗶 𝘃𝗮𝗴𝘆𝗼𝗸 𝘀𝘇𝗼𝗹𝗴𝗮́𝗹𝘁𝗮𝘁𝘃𝗮." Ha ki vagy szolgáltatva a párodnak, az nehéz helyzet. Felesleges azzal gyötörnöd magad, hogy kerültél ilyen helyzetbe. Viszont annál inkább ki kell lépned. A megoldás benned van, a rossz sémák, rossz beidegződések és rossz érzelmek megváltoztatásával teremthetsz magadnak új utat és elindulhatsz rajta.

"𝗔𝘇𝘁 𝗺𝗼𝗻𝗱𝗷𝗮, 𝘀𝘇𝗲𝗿𝗲𝘁." Ez tévhit és önbecsapás! Nem, nem szeret!Az a férfi, aki szeret téged, nem aláz meg, nem csal meg, nem bánt, nem használ ki, nem... A szeretetet amúgy sem harsogjuk a nagyvilágba, hanem megmutatjuk, éreztetjük, adjuk. Hogy te is érezd, ha jól érezd magad tőle, ha élvezd és tovább tudd adni másoknak is.

Biztosan megvan annak az oka, hogy miért áltatod magad még mindig. Mert szükséged volt az 'áltatószerekre' - a túléléshez, a szeretet kicsikarásához, a figyelem fenntartásához, bármihez.De ha önmagaddá válsz ismét, akkor semmilyen elterelésre, semmilyen külső visszaigazolásra nem lesz szükséged a boldogsághoz. Mert önmagunk szeretete a legerősebb hajtóerő, az egyik legértékesebb érzés, mely olyan nőt varázsol belőled, akihez a hasonló értékrendű, hasonló energiájú férfi fog csatlakozni. Mert a hasonlók vonzzák egymást. Mindehhez talán nagyon mély traumákat kell feloldanod magadban. Kellemetlen emlékektől, rossz szülői mintától kell megszabadulj. Vagy gyermekkori meg nem értettséget, elhanyagoltságot, esetleg lelki vagy fizikai erőszakot is oldanod kell magadban.

𝐇𝐚 𝐧𝐞𝐦 𝐢𝐬𝐦𝐞𝐫𝐞𝐝 𝐭𝐮̋𝐩𝐨𝐧𝐭𝐨𝐬𝐚𝐧 𝐚 𝐬𝐞́𝐫𝐮̈𝐥𝐞́𝐬𝐞(𝐢)𝐝 𝐢𝐝𝐞𝐣𝐞́𝐭, 𝐚 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐞́𝐭, 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭 𝐚𝐳 𝐨𝐤𝐨𝐳𝐨́𝐣𝐚 𝐬𝐳𝐞𝐦𝐞́𝐥𝐲𝐞́𝐭 𝐞́𝐬 𝐬𝐳𝐚́𝐧𝐝𝐞́𝐤𝐚𝐢𝐭, 𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭𝐯𝐞 𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐣𝐚𝐢𝐝 𝐩𝐨𝐧𝐭𝐨𝐬 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐞́𝐭 𝐚 𝐥𝐞𝐥𝐤𝐞𝐝𝐛𝐞𝐧, 𝐚𝐤𝐤𝐨𝐫 𝐚𝐳 𝐧𝐞𝐦 𝐚 𝐦𝐞𝐠𝐨𝐥𝐝𝐚́𝐬, 𝐡𝐚𝐧𝐞𝐦 𝐢𝐥𝐥𝐨́𝐳𝐢𝐨́𝐤𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐞́𝐬.

Megoldásról akkor beszélhetünk, amikor teljes képed van arról, ki, miért, hogyan szúrta beléd a tüskéket, azok hova érkeztek meg a lelkedben, hol karcoltak és vágtak, milyen védekezési mechanizmust alakítottak ki, milyen beteges sémává alakultak, illetve ha azt is pontosan tudod, hogy hogyan kezeld a gyógyulásod folyamatának lépéseit. Ha csak a felszínt kezelgeted könyvekkel, tömeges tanfolyamokkal, az oly híres-neves meditációkkal és a még híresebb "önfejlesztéssel", az nem módszer, hanem teljes kiszolgáltatottság. (És ne áltasd magad! Attól még, hogy egy-egy cikk, vagy jó tanács jobb kedvre derített idei-óráig, semmi nem garantálja a tartós, stabil gyógyulást - hiszen az első rossz élmény úgy repít vissza a depresszióba, mint egy erős rugó). Ilyen instabil megoldásokra nem építheted fel a jövődet.

Hogyan lesz tehát stabil, érezhető, látható, élvezhető a lelki fejlődésed, az Igaz Nő kialakítása?

Ha nem a tömeges pótmegoldásokban gondolkodsz, hanem 𝐀 𝐌𝐄𝐆𝐎𝐋𝐃𝐀́𝐒𝐁𝐀𝐍.

Ugye, hogy még olvasni is megkönnyebbülés?

Amit itt leírtam, az nem álom, hanem valóság, hiszen ismétlen, pont abban a megoldásban segítek az ügyfeleimnek, amely tűpontosan meghatározza az okokat, megérteti a motivációt, megmutatja a megoldás lépéseit, és újjáépíti benned a NŐt.Jól hangzik, ugye?Kíváncsi vagy hogyan néz ki a megoldási folyamat és mi az 𝐔́𝐣𝐣𝐚́𝐞́𝐩𝐢́𝐭𝐞́𝐬 𝐌𝐨́𝐝𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞, amellyel komoly és végleges sikereket érünk el az ügyfeleimmel?Foglalj a naptáramban egy időpontot, amikor egy telefonos konzultációban kötetlenül, ingyen meg tudjuk beszélni az életed aktuális helyzetét.

https://molnarellacoaching.booked4.us/public/

Ella