HISZEL A SZŐKE HERCEGBEN?

2024.03.26

𝐕𝐨𝐥𝐭 𝐞𝐠𝐲𝐬𝐳𝐞𝐫 𝐞𝐠𝐲 𝐤𝐢𝐬𝐥𝐚́𝐧𝐲, 𝐚𝐤𝐢 𝐧𝐚𝐠𝐲𝐨𝐭 𝐦𝐞𝐫𝐭 𝐚́𝐥𝐦𝐨𝐝𝐧𝐢... 𝐊𝐢𝐬𝐤𝐨𝐫𝐚́𝐛𝐚𝐧 𝐬𝐳𝐨̋𝐤𝐞 𝐡𝐞𝐫𝐜𝐞𝐠𝐞𝐭, 𝐭𝐢𝐧𝐞́𝐝𝐳𝐬𝐞𝐫 𝐤𝐨𝐫𝐚́𝐛𝐚𝐧 𝐞𝐠𝐲 𝐦𝐞𝐧𝐨̋ 𝐬𝐫𝐚́𝐜𝐨𝐭, 𝐟𝐞𝐥𝐧𝐨̋𝐭𝐭 𝐤𝐨𝐫𝐚́𝐛𝐚𝐧 𝐚𝐳 𝐢𝐝𝐞𝐚́𝐥𝐢𝐬 𝐟𝐞́𝐫𝐟𝐢𝐭.

3+2 önámító mondat, amelyekkel a nők eltusolják MAGUK ELŐTT, hogy egy kiégett párkapcsolatban élnek.De hol vagy ma, te kislány?

Megkérdezted már magadtól, kedves, hogy az álmaid mikor foszlottak szét? Mikor lett az egyre kevesebb is elég? És hogy miért? 

Tudom, hogy ezt sokszor megkérdezed magadtól. Azt is tudom, hogy sokféle válaszod van ezekre a kérdésekre. Hol igazak, hol tévedsz, hol nem látod az erdőt, valamikor pedig csak a kegyes hazugság marad. Az önbecsapás. 

"Nem lehet már változtatni az életemen. Mindig rossz döntéseket hoztam, és minden rosszul alakult. Nem érdemlem meg a boldogságot!"

Ha úgy érzed, hogy minden kudarcod, minden fájdalmad az elmúlt években a gyermekkori traumáid és sérüléseid miatt következett be, nem vagy egyedül. Sok nő küzd hasonló érzésekkel és kihívásokkal.

Az igazság az, hogy a múltbeli traumáid nem határozzák meg a jövődet. Bár nehéz volt, ami történt, és az életedben nem minden volt a te irányításod alatt, most van lehetőséged változtatni és újra felépíteni az életedet.

Az Újjáépítési Módszer olyan eszköz, amely segít neked feldolgozni a múltbeli traumáidat, áthidalni a nehézségeket és megtalálni a belső erőt és motivációt a változáshoz. Bár most úgy érzed, hogy minden elveszett, ne feledd, hogy benned van a képesség a boldogság elérésére és az életed irányítására.

Az Újjáépítési Módszerrel képes leszel felismerni és megváltoztatni a rossz mintákat az életedben, új értékeket építeni, és megtalálni az utat a boldogság és a teljesség felé. 

𝐄́𝐒 𝐏𝐄𝐑𝐒𝐙𝐄 𝐌𝐄𝐆𝐒𝐙𝐀𝐁𝐃𝐔𝐋𝐒𝐙 𝐀 𝐓𝐑𝐀𝐔𝐌𝐀-𝐌𝐀𝐒𝐙𝐊𝐉𝐀𝐈𝐃𝐓𝐎́𝐋!

Ne hagyd, hogy a múltbeli traumáid és a jelenlegi helyzeted meghatározza az életed folytatását. 

Ne várj tovább, a változás most kezdődik!

Jelentkezze egy kötetlen, 60 perces telefonos konzultációra, ahol részletesebben megbeszéljük a jelenlegi helyzetedet és felvázolok neked egy személyreszabott fejlődési tervet.

https://molnarellacoaching.booked4.us/public/book?isAdmin=false

Ella