SZERELMESKEDÜNK, SZERELMESKEDÜNK...

2022.09.09

Szerelmeskedünk, szerelmeskedünk, de közben mégsem vagyunk boldogok a párunkkal?

Kiszabom a bírságodat: ezt kell folytatnod addig, míg meg nem találod magadban az IGAZ NŐT!

Viccet félretéve, hányan éltek ma úgy párkapcsolatban, hogy boldogtalanul adjátok oda a férfinak a testeteket és lelketeket nap mint nap?

"Tudom, hogy nem vagyok boldog a kapcsolatomban, szeretnék változtatni, fejlesztem magam, sokat olvasok ilyen témájú írásokat, hallgatok spirituális előadásokat. Csak jobb lesz..."

Hát mi köze ennek a gyenge kifogásnak, ennek az alibi-cselekvésnek a valódi változáshoz?Elárulom: semmi.

Az Igaz Nő tudod miről szól? A KONTROLLRÓL!

Arról, hogy van benned egy olyan erős kontroll a saját életed, a kusza érzéseid, a téves gondolataid felett, mellyel el tudod dönteni, mi a legjobb számodra, a benned lévő Nő számára. És meg is léped az ahhoz vezető lépéseket. Most. Hogyan is lehetne komoly munkának nevezni néhány tömegpszichózis jellegű előadás, vagy általánosságoktól hemzsegő írás gyors átolvasását? Te magad is érzed, hogy ez kevés és megoldást eddig sem hozott. És nem véletlenül!

Az általános írások lefeljebb csak felismertetik veled a helyzeted súlyosságát, esetleg feltárják az okokat. De mit kezdesz ezekkel az információkkal ezután?

Mi lesz a megoldás a boldogtalanságodra?

Mi enyhíti a gyerekkori sérüléseidet?Honnan veszed az erőt a változtatáshoz?

És mit is változtass?

Mi legyen az első lépés? És az utolsó?

Kismillió kérdés, amire ha ma nem tudod a választ, akkor az egy jó jelzés arra, hogy felesleges időt töltesz el az "instant megmondók" anyagaira.

Ne ijedj meg, nem vagy egyedül! Ma az országban sok-sok nő él hasonló helyzetben. Ők sem tudják a kiutat, ők is el vannak akadva. Ők is csak keresnek valamit.Nem csoda, hogy 10-ből 8 nő még azt sem ismeri fel, hogy társas magányban él, vagy, hogy min kellene változtatnia a boldogsága érdekében. Inkább azon gondolkoznak, hogyan tudják megtartani a férfit maguk mellett. Egy elfogadó, esetleg megalkuvó viselkedéssel, valódi tervek, valódi kilátások nélkül viszont milyen változást lehet reálisan elérni? 

Hát nagyjából semmilyet. Vagy nagyon kicsit. Ahhoz, hogy komoly előrelépéseket tudj elérni a saját igényeid, érzéseid megismerésében, muszáj önmagaddal mélyen foglalkoznod. Ahogy 5 kilótól sem lehet gyorsan és könnyedén megszabadulni, úgy a terheidet sem tudod kemény munka nélkül letenni. 

De jobbat mondok, egy jó módszerrel tévutak NÉLKÜL magadra találhatsz, leporolhatod a port a benned lévő nőről, ha tudod, hogy hogyan:

- Ha tudod, hogyan kell felkutatni a sérelmeidet

- Ha tudod, hogyan kell feloldani a blokkjaidat- Ha tudod, hogyan kell értelmezni a külvilág üzeneteit 

- Ha tudod, hogyan kell nőként érezni, viselkedni és boldognak lenniHol van itt szó tömeghipnózisról?

Sehol. Mert nem ezzel kell kezdeni. Főleg nem úgy, ahogyan most csinálod. Ne csodálkozz, ha nem vagy elégedett az eredménnyel. Ne fogd a szüleidre, ne fog a párodra, a kontrollt nem ők vették el tőled, hanem te nem szerezted meg soha!Itt az ideje, hogy változtass - feltéve, ha szeretnél. 

Ha kíváncsi vagy, hogyan tudsz olyan határozottságot parancsolni az életedben, amiről eddig álmodni sem mertél, akkor kattints a következő linkre és nézd meg "AZ IGAZ NŐ 12 TITKA" című videó-sorozatomban ebben a témában. 

https://www.youtube.com/watch?v=jFDZa10duts&t=6s

A videó-sorozatban azt a megközelítést tanítom meg neked, amellyel sok hozzád hasonló nő megtalálta már önmagát, a benne lévő NŐT, feloldotta traumáit, megértette a saját érzéseit és kilépett a saját börtönéből. 

Ella

Jelentkezz egy kötetlen 40 perces telefonos konzultációra, ahol részletesebben meg tudjuk beszélni a helyzetedet.

molnarellacoaching@gmail.com