MOST MIÉRT AGGÓDJAK LEGINKÁBB?

2022.11.03

"𝐌𝐨𝐬𝐭 𝐦𝐢𝐞́𝐫𝐭 𝐚𝐠𝐠𝐨́𝐝𝐣𝐚𝐤 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐧𝐤𝐚́𝐛𝐛?

... 𝐚𝐳 𝐚𝐧𝐲𝐚𝐠𝐢 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐳𝐞𝐭𝐞𝐦𝐞́𝐫𝐭, 𝐚 𝐤𝐮̈𝐥𝐯𝐢𝐥𝐚́𝐠 𝐳𝐚𝐣𝐚𝐢𝐞́𝐫𝐭?

... 𝐯𝐚𝐧-𝐞 𝐞𝐠𝐲𝐚́𝐥𝐭𝐚𝐥𝐚́𝐧 𝐥𝐞́𝐭𝐣𝐨𝐠𝐨𝐬𝐮𝐥𝐭𝐬𝐚́𝐠𝐚 𝐚𝐧𝐧𝐚𝐤, 𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐢𝐥𝐲𝐞𝐧 𝐧𝐞𝐡𝐞́𝐳 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐳𝐞𝐭𝐛𝐞𝐧 𝐢𝐬 𝐚 𝐬𝐚𝐣𝐚́𝐭 𝐛𝐨𝐥𝐝𝐨𝐠𝐬𝐚́𝐠𝐨𝐦𝐞́𝐫𝐭 𝐭𝐞𝐠𝐲𝐞𝐤 𝐤𝐨𝐦𝐨𝐥𝐲 𝐥𝐞́𝐩𝐞́𝐬𝐞𝐤𝐞𝐭?"

Ismerős érzések?? Ezeket a kérdéseket legtöbben nem mondjátok ki. De ott van minden apró-cseprő vagy marginális döntésetek háttérzajában.

Ha neked is eleged van abból a 𝐛𝐢𝐳𝐨𝐧𝐲𝐭𝐚𝐥𝐚𝐧𝐬𝐚́𝐠𝐛𝐨́𝐥, hogy bele kell-e vond magad a világ történéseibe? (mert ugye így tesz egy tudatos felnőtt?!) és ha igen, akkor mennyire? akkor van neked egy jó hírem, kedves!!

ELDÖNTHETED BÜNTETLENÜL!

Tudom, hogy neked is eleged van az ijesztgetésekből, a rémisztgetésekből, az egyre nevetségesebb történésekből, és úgy érzed, hogy lelkiismeretfurdalásod van minden egyes percben, amikor éppen a saját boldogtalanságodat akarod letenni, amikor fejlődni akarsz, élni és érezni!

𝐄𝐳 𝐚𝐳𝐞́𝐫𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐢́𝐠𝐲, 𝐦𝐞𝐫𝐭 𝐇𝐀𝐆𝐘𝐎𝐃! 

Ha te is úgy érzed, hogy áldozatként vergődsz a külvilág pókhálóban, és amiatt háttérbe szorítod a saját érzéseidet, fájdalmaidat, problémáidat, párkapcsolatod minőséét, a gyerekeiddel való problémákat, akkor most tisztázzuk le, hogy mi a bénultságod oka, és hogy mi tart vissza a felszabadultságtól!

𝗔 𝗙𝗘́𝗟𝗘𝗟𝗘𝗠!Mert sikeresen elhitették veled, hogy minden rossz, minden nehéz, minden értéktelen, minden ellenel lép, és neked semmi másra nem kell figyelned, csak arra, hogyan éld túl a mindennapokat, a meglévő és leendő gondokat, hogy vegetálj, örülj, hogy van mit enned, van hol laknod, és hogy még emberszámba vagy véve (persze már ez sem igaz). Vagyis.... azt hitetik el veled, hogy most aztán a világon minden fontosabb, mint TE. Ezért már nem mersz érezni, nem mersz azzal foglalkozni, ami a szívedet, lelkedet, bensődet igazán mardossa. 

Mert KI VAGYOK ÉN???

Mit érnek az én érzéseim, a fájdalmaim, a traumáim, amikor dől a világ össze körülöttünk? Kit érdekel, hogy lelkileg (társ)függő vagyok, esetleg a gyerekkori bántalmazásokat nem tudtam még letenni, vagy a sok árulással nem tudtam még megbirkózni? Hogy nem tudom képviselni, megvédeni és szeretni önmagam? Mégis ez ma kit érdekel? Vagy hogy évek óta élek kapcsolat hiányában, vagy a még rosszabb - egy borzalmas kapcsolatban?Lányok, ezek a kérdések az első látásra mé jogosak is lehetnének. De második látásra nem azok. Van egy jó és egy rossz hírem. 

  • A 𝗿𝗼𝘀𝘀𝘇 hír az, hogy mindezek ma valóban nem sok embert érdekelnek. Ezért nem fognak foglalkozni veled, mert ők is cipelik a saját batyujukat. 
  • A 𝗷𝗼́ hír pedig az, hogy ha te foglalkozol velük, akkor meg is oldod. 

És miért szükséges ez a mai nehéz időkben?

Nézzük csak meg a természetet. 

  • Melyik fa éli túl a viharokat? Az egészséges, stabil gyökérzetű fák. 
  • Melyik állat menekül el a ragadozók elől? Az egészséges, erős állatok.
  • Melyik növény hervad el leggyorsabban rossz körülmények között? A legsérülékenyebbek, a legérzékenyebbek. A legkevésbé alkalmazkodók.
  • Melyik nő vészeli át a legnagyobb veszélyeket, kihívásokat, nehézségeket? A lelkileg stabil, egészséges, érzelmileg független, önbizalommal, önszeretettel és önértékeléssel teli NŐ.

Vagyis a jelen világ kihívásaira csak akkor tudsz stabilan egyensúlyban maradni, ha egyensúlyban van az bonyolult érzelmi világod is. Ehhez viszont akkor is tenned kell, ha kint ordít a vihar, és mások fejveszetten menekülnek a félelemtől, elesnek, megsérülnek, sírnak, ordítanak. Ahhoz, hogy valaki évtizedes sémákat, fájdalmakat először is felismerjen, utána pedig letegyen, egy jól bevált 𝐌𝐎́𝐃𝐒𝐙𝐄𝐑𝐑𝐄 van szüksége a valódi hatásos fejlődéshez.Könnyen lehet, hogy azt hiszed, hogy ismered a kiutat, a megoldást, az egyéni módszert.

𝐇𝐚 𝐧𝐞𝐦 𝐢𝐬𝐦𝐞𝐫𝐞𝐝 𝐭𝐮̋𝐩𝐨𝐧𝐭𝐨𝐬𝐚𝐧 𝐚 𝐬𝐞́𝐫𝐮̈𝐥𝐞́𝐬𝐞(𝐢)𝐝 𝐢𝐝𝐞𝐣𝐞́𝐭, 𝐚 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐞́𝐭, 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭 𝐚𝐳 𝐨𝐤𝐨𝐳𝐨́𝐣𝐚 𝐬𝐳𝐞𝐦𝐞́𝐥𝐲𝐞́𝐭 𝐞́𝐬 𝐬𝐳𝐚́𝐧𝐝𝐞́𝐤𝐚𝐢𝐭, 𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭𝐯𝐞 𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐣𝐚𝐢𝐝 𝐩𝐨𝐧𝐭𝐨𝐬 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐞́𝐭 𝐚 𝐥𝐞𝐥𝐤𝐞𝐝𝐛𝐞𝐧, 𝐚𝐤𝐤𝐨𝐫 𝐚𝐳 𝐧𝐞𝐦 𝐚 𝐦𝐞𝐠𝐨𝐥𝐝𝐚́𝐬, 𝐡𝐚𝐧𝐞𝐦 𝐢𝐥𝐥𝐨́𝐳𝐢𝐨́𝐤𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐞́𝐬.

Megoldásról akkor beszélhetünk, amikor teljes képed van arról, ki, miért, hogyan szúrta beléd a tüskéket, azok hova érkeztek meg a lelkedben, hol karcoltak és vágtak, milyen védekezési mechanizmust alakítottak ki, milyen beteges sémává alakultak, illetve ha azt is pontosan tudod, hogy hogyan kezeld a gyógyulásod folyamatának lépéseit. Ha csak a felszínt kezelgeted könyvekkel, tömeges tanfolyamokkal, az oly híres-neves meditációkkal és a még híresebb "önfejlesztéssel", az nem módszer, hanem teljes kiszolgáltatottság. (És ne áltasd magad! 

Attól még, hogy egy-egy cikk, vagy jó tanács jobb kedvre derített idei-óráig, semmi nem garantálja a tartós, stabil gyógyulást - hiszen az első rossz élmény úgy repít vissza a depresszióba, mint egy erős rugó). Ilyen instabil megoldásokra nem építheted fel a jövődet. Hogyan lesz tehát stabil, érezhető, látható, élvezhető a lelki fejlődésed, az Igaz Nő kialakítása?Ha nem a tömeges pótmegoldásokban gondolkodsz, hanem 𝐀 𝐌𝐄𝐆𝐎𝐋𝐃𝐀́𝐒𝐁𝐀𝐍.

Ugye, hogy még olvasni is megkönnyebbülés? Amit itt leírtam, az nem álom, hanem valóság, hiszen ismétlen, pont abban a megoldásban segítek az ügyfeleimnek, amely tűpontosan meghatározza az okokat, megérteti a motivációt, megmutatja a megoldás lépéseit, és újjáépíti benned a NŐt.

Jól hangzik, ugye?

Kíváncsi vagy hogyan néz ki a megoldási folyamat és mi az ÚJJÁÉPÍTÉS MÓDSZERE, amellyel komoly és végleges sikereket érünk el az ügyfeleimmel?

𝙁𝙤𝙜𝙡𝙖𝙡𝙟 𝙞𝙙𝙤̋𝙥𝙤𝙣𝙩𝙤𝙩 𝙚𝙜𝙮 40 𝙥𝙚𝙧𝙘𝙚𝙨 𝙠𝙤̈𝙩𝙚𝙩𝙡𝙚𝙣 𝙠𝙤𝙣𝙯𝙪𝙡𝙩𝙖́𝙘𝙞𝙤́𝙧𝙖, 𝙖𝙝𝙤𝙡 𝙧𝙚́𝙨𝙯𝙡𝙚𝙩𝙚𝙨𝙚𝙗𝙗𝙚𝙣 𝙢𝙚𝙜 𝙩𝙪𝙙𝙟𝙪𝙠 𝙗𝙚𝙨𝙯𝙚́𝙡𝙣𝙞 𝙖 𝙝𝙚𝙡𝙮𝙯𝙚𝙩𝙚𝙙𝙚𝙩!

https://molnarellacoaching.booked4.us/public/

Ella