KIT NEVEZEK ÉN IGAZ NŐNEK?

2022.10.20

Mindegy, hogy hosszútávú párkapcsolatban élsz, vagy házasságban, esetleg csak néhány hónapja vagy együtt a pároddal, végeredményben a 𝐣𝐞𝐥𝐞𝐧𝐞𝐝𝐞𝐭 𝐞́𝐥𝐞𝐝 𝐞́𝐬 𝐚 𝐣𝐨̈𝐯𝐨̋𝐝𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐳𝐞𝐝.

Olyan érzésekkel, gondolatokkal és érzelmekkel, melyek évek vagy akár évtizedek alatt beléd rögződtek, irányítják a mindennapjaidat és befolyásolják a kapcsolati viszonyaidat.

Az 𝐄́𝐧𝐞𝐝 azonban sokkal többet ér annál, mint amennyiért odaadod azt párodnak. Tudod nagyon jól, hogy miről beszélek.

Folyamatosan azt érzed, hogy hiányzik valami az együttlétek alatt, nem kapsz annyi odafigyelést és szeretetet, mint amennyit adsz, nincs lelki stabilitásod, boldog jövőképed sem. Van ugyan párod, mégis társas magányban élsz. 

Valami mindig hiányzik - ez a valami pedig a benned megbúvó, elhanyagolt és érzelmekét sikító Igaz Nő.

"Ha jobban odafigyelne rám a párom, akkor igaz nőnek érzeném magam..." Rengetegszer hallottam már ezt a mondatot. De vajon tényleg így van? 

Nézzük meg kicsit jobban az okokat. Ha te a férfitól várod a nőiességed megélését, akkor valami nagyon elcsúszott az önértékelésed ben, kedves. 

Méltatlanul alacsony az önszereteted és az önbizalmad, és ha a férfira visszaigazolásaira vársz, és csak abból tudsz táplálkozni, akkor soha nem fogod megtapasztalni az igaz boldogságot nőként. Ha egy nap nem kapsz elég dicséretet, kedvességet és bókot, akkor mitől fogod magad Igaz Nőként érezni? 

Ha reálisan nézem, akkor alig-alig. Vagy sehogy. 

Ismétlem, ha az önbizalomhiányodat, önértékelési problémáidat csakis külső forrásokból és a külvilág energiáiból próbálod visszaépítgetni, akkor a benned szunnyadó Igaz Nőt nem tudod felébreszteni még akkor sem, ha a mesebeli herceg kínálja neked tálcán (megint csak érzed, miről beszélek).

Akárhogyan is nézzük, de ha a külvilág állandó pozitív visszacsatolása mellett sem érzed magad Igaz Nőnek, akkor valami sérült a kis lelkedben. És az Igaz Nő érzése még csak a boldog női lét egyik alapfeltétele, erre épül még a boldog anya, a boldog munkatárs, a boldog vállalkozó stb. szerepe is. 

De akkor hogyan létezel mint NŐ? Ma a bőrödben, a lelkedben és a világban?Küzdéssel.

De miért küzdesz folyamatosan, amikor nem is tudod, hogy MI-ért vagy KI-ért küzdesz? Nem is ismered ŐT.

Mi lenne, ha a sarkadra állnál és azt mondanád, hogy eleged van az önbizalomhiányból, a sérülések utóhatásaiból, a sérült kismadár szindrómából és eldöntöd vére, hogy megtalálod magadban az Igaz NŐt?

𝐌𝐢𝐭 𝐧𝐞𝐯𝐞𝐳𝐞𝐤 𝐞́𝐧 𝐈𝐠𝐚𝐳 𝐍𝐨̋𝐧𝐞𝐤? 

  •   Azt, aki annyira erős, hogy könnyedén tud gyengéd lenni. 
  •  Aki boldog és a boldogságot kiárasztja magából a világ felé. 
  •  Aki olyan független lelkileg, hogy könnyedén él párkapcsolatban. 
  • Aki annyira bátor, hogy sem a magány öröme, sem a párkapcsolat szépségei meg nem rémisztik.

𝐇𝐚 𝐧𝐨̋𝐧𝐞𝐤 𝐬𝐳𝐮̈𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞́𝐥, 𝐍𝐎̋-𝐯𝐞́ 𝐤𝐞𝐥𝐥 𝐯𝐚́𝐥𝐣!

Megfelelő lelki fejlődéssel ki tudod ásni a fejletlen, sérült, félős NŐt magadban.

Mondom mindezt a gyakorlati tapasztalataim alapján, hiszen pont ebben segítek az ügyfeleimnek.

Abban segítek az ügyfeleimnek, hogy kitisztítsuk a jó öreg traumák, blokkok, sérülések következményeit és újjáépítsük a NŐt bennük.Tudom, tudom, hogy mi lesz erre a zsigeri válaszod."Jól hangzik, de én már annyi mindent megpróbáltam."

𝐀 𝐯𝐚́𝐥𝐚𝐬𝐳𝐨𝐦 𝐞𝐠𝐲𝐬𝐳𝐞𝐫𝐮̋: 𝐫𝐨𝐬𝐬𝐳 𝐦𝐨́𝐝𝐬𝐳𝐞𝐫𝐫𝐞𝐥 𝐭𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝.

Ahhoz, hogy valaki évtizedes sémákat, fájdalmakat először is felismerjen, utána pedig letegyen, ahhoz nem elé néhány spiri cikket elolvasni, vagy néhány előadást megnézni. Ez csak tömeghipnózis - de nem rólad szól.

Látod, nem véletlenül említettem korábban azt, hogy 𝐌𝐎́𝐃𝐒𝐙𝐄𝐑𝐑𝐄 van szükséged a valódi hatásos fejlődéshez. Könnyen lehet, hogy azt hiszed, hogy ismered a kiutat, a megoldást, az egyéni módszert.

𝐇𝐚 𝐧𝐞𝐦 𝐢𝐬𝐦𝐞𝐫𝐞𝐝 𝐭𝐮̋𝐩𝐨𝐧𝐭𝐨𝐬𝐚𝐧 𝐚 𝐬𝐞́𝐫𝐮̈𝐥𝐞́𝐬𝐞(𝐢)𝐝 𝐢𝐝𝐞𝐣𝐞́𝐭, 𝐚 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐞́𝐭, 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭 𝐚𝐳 𝐨𝐤𝐨𝐳𝐨́𝐣𝐚 𝐬𝐳𝐞𝐦𝐞́𝐥𝐲𝐞́𝐭 𝐞́𝐬 𝐬𝐳𝐚́𝐧𝐝𝐞́𝐤𝐚𝐢𝐭, 𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭𝐯𝐞 𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐣𝐚𝐢𝐝 𝐩𝐨𝐧𝐭𝐨𝐬 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐞́𝐭 𝐚 𝐥𝐞𝐥𝐤𝐞𝐝𝐛𝐞𝐧, 𝐚𝐤𝐤𝐨𝐫 𝐚𝐳 𝐧𝐞𝐦 𝐚 𝐦𝐞𝐠𝐨𝐥𝐝𝐚́𝐬, 𝐡𝐚𝐧𝐞𝐦 𝐢𝐥𝐥𝐨́𝐳𝐢𝐨́𝐤𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐞́𝐬.

Megoldásról akkor beszélhetünk, amikor teljes képed van arról, ki, miért, hogyan szúrta beléd a tüskéket, azok hova érkeztek meg a lelkedben, hol karcoltak és vágtak, milyen védekezési mechanizmust alakítottak ki, milyen beteges sémává alakultak, illetve ha azt is pontosan tudod, hogy hogyan kezeld a gyógyulásod folyamatának lépéseit. Ha csak a felszínt kezelgeted könyvekkel, tömeges tanfolyamokkal, az oly híres-neves meditációkkal és a még híresebb "önfejlesztéssel", az nem módszer, hanem teljes kiszolgáltatottság. (És ne áltasd magad! Attól még, hogy egy-egy cikk, vagy jó tanács jobb kedvre derített idei-óráig, semmi nem garantálja a tartós, stabil gyógyulást - hiszen az első rossz élmény úgy repít vissza a depresszióba, mint egy erős rugó). 

Ilyen instabil megoldásokra nem építheted fel a jövődet.Hogyan lesz tehát stabil, érezhető, látható, élvezhető a lelki fejlődésed, az Igaz Nő kialakítása?Ha nem a tömeges pótmegoldásokban gondolkodsz, hanem 𝐀 𝐌𝐄𝐆𝐎𝐋𝐃𝐀́𝐒𝐁𝐀𝐍.

Ugye, hogy még olvasni is megkönnyebbülés?Amit itt leírtam, az nem álom, hanem valóság, hiszen ismétlen, pont abban a megoldásban segítek az ügyfeleimnek, amely tűpontosan meghatározza az okokat, megérteti a motivációt, megmutatja a megoldás lépéseit, és újjáépíti benned a NŐt.

Jól hangzik, ugye?

Kíváncsi vagy hogyan néz ki a megoldási folyamat és mi az 𝐔́𝐣𝐣𝐚́𝐞́𝐩𝐢́𝐭𝐞́𝐬 𝐌𝐨́𝐝𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞, amellyel komoly és végleges sikereket érünk el az ügyfeleimmel?Foglalj a naptáramban egy időpontot, amikor egy telefonos konzultációban kötetlenül, ingyen meg tudjuk beszélni az életed aktuális helyzetét.

https://molnarellacoaching.booked4.us/public/

Ella