LIFE COACHING területei

2021.03.08

Párkapcsolati krízis, gyermeknevelési gondok, önmegvalósítási problémák, önértékelés-önkép torzulása, munkával kapcsolatos nehézségek, kommunikációs zavarok - és az ezekből adódó egészségügy problémák, függőségek kialakulása.

"Minden mindennel összefügg", ezért nem lehet egyetlen területet külön kezelni. Ha például gyerekkori sérülések miatt önértékelési problémáink vannak, ennek hatása elkerülhetetlenül kihat mind a magánéletre, mind a munka területére. 

A megoldás hiánya lassan, de biztosan végzi a felszín alatti alattomos munkát, majd idővel valamilyen szervi betegségben nyivánul meg. Erre a legmegfelelőbb jelmondat az "Ép lélekben ép test" és nem fordítva! 

Természetesen a túlélés érdekében évek alatt már kifejlesztettünk valamilyen kényszermegoldást, pl. struccpolitika, rózsaszín szemüveg, elfojtás, függőség, fizikai vagy lelki terror, áldozatszerep - és így becsap minket az a biztonságérzet, melyre annyira vágyunk. De a valódi biztonságot a megoldás nyújtja! A megoldás útja nem rövid, nem egyszerű, de megéri! Az egyetlen lehetőség az, hogy felismerjük a sebek okát, okozóit, és dolgozunk a megértésén. Ehhez hozzátartozik a megbocsájtás önmagunk és mások iránt, abbahagyjuk mások hibáztatását, elfeledjük a jól bevált áldozatszerep játszmáit, rájövünk arra, hogy kik is vagyunk, és mit keresünk itt, ezen a Földnek nevezett csodálatos bolygón. 

Röviden megtaláljuk önmagunkat. A tanácsadás számos ősi és modern módszert alkalmaz, mint a modern pszichológia, modern coaching elméletek, asztrológiai tanácsadás, ősi kínai gyógyászati módszerek, reinkarnációs vizsgálat, kvantumgyógyászat, meditációs és yoga technikák. A részletek elemzése után kidolgozunk egy "Megoldási programot", melyet a tanácsadóval együtt közösen visznek végig. Nincs egyedül a problémájával, Önnel maradunk!

Mi az eredmény? 

Miután megértjük önmagunkat és az embereket, a saját és mások motivációit, érzéseink forrását, létezésünk célját és keményen dolgozunk a fejleszteni kívánt területeken - megleljük az igaz kincset, MAGUNKAT

Ekkor automatikusan elkezdenek rendeződni körülöttünk a dolgok különösebb erőfeszítések nélkül. Valahogy úgy, mintha egy asztalon elhelyezett fémgolyók között mozgatunk egy gyenge mágnest. Valamelyiket erősen, valamelyiket gyengén vonzza, másokat eltaszít. Ilyen finoman fog változni életünkben párkapcsolatunk, gyermekeink viszonya, vagy a munkahelyi körülményeink. Úgy, ahogy mindenkinek a legjobb lesz az asztalon. Ez az egészséges újrarendeződés.

Legyen Ön a magnes, mely beállítja azokat a bizonyos fémgolyókat a megfelelő helyre!