KÜZDJ A NEM LÉTEZŐ KAPCSOLATODÉRT.

2023.08.06

1. Küzdj éveken át a párkapcsolatodért!

2. Tedd bele szíved, lelked, és hidd azt, hogy most tényleg jobb lesz minden!

3. Semmi. 

4. Na, még egy kicsivel többet tegyél bele! Közben nyugodtan add fel önmagad és daráld le a gerincedet is!

5. Várj, várj és várj!

6. Majd ennyi próbálkozás után egyszerűen vedd tudomásul, hogy nem, nem változik semmi, hiszen egyedül küzdesz kettőtökért!

7. Ha pedig elült a lélekrombolás, a kudarc fájdalma, szedd magad össze és állj neki a következő próbálkozásnak!

Ha te is a fenti spirálban éled az életed, akkor már olvasás közben is összeszorult a gyomrod. Érezd jól, hogy ez így nagyon nem oké, de mivel mindenki körülötted párkapcsolati problémákkal küzd, már te is magától értetődőnek veszed a helyzetedet.

A megérzéseid pedig teljesen helyesek: ennek nem így kellene működnie!Te vagy a nő, mégis te imádkozol egy kis figyelemért, tiszteletért, megbecsülésért. Hogyan is lehetne ez így normális, kedves?Itt és most megkapod a feloldozást: nem kell többé a boldogságodért pitizned. Nem elég, hogy szélmalomharcot vívsz, de egyenesen magad alatt vágod vele a fát!És ugyanez igaz a saját lelki boldogságodra is!

Nem az a megoldás, hogy csak önmagadra figyelsz, kizárva a külvilágot, elmerülve a magányban. Ez megint a másik véglet. Erre is nagyon sok példát lehet látni a spirituális világban, magányos emelkedettek tömegei szenvednek. Pont ez mutatja, hogy nem érdemes követned.

Mi történik akkor, ha kizárod a "csúnya, gonosz, fizikai külvilágot" és csak merengesz?Önmagadat teszed számkivetetté. Vajon ez a megoldás a problémákra? Semmiképp.Mert vagy párkapcsolatban vagy magányos, vagy szingliként vagy magányos – a tényen nem változtat. Egyik sem csábító alternatíva.

A megoldás pedig egyszerűbb, mint gondolnád, mégis csak roppant kevesen használják.Látod, nem véletlenül említettem korábban azt, hogy 𝐌𝐎́𝐃𝐒𝐙𝐄𝐑𝐑𝐄 van szükséged a valódi hatásos fejlődéshez. Könnyen lehet, hogy azt hiszed, hogy ismered a kiutat, a megoldást, az egyéni módszert.

𝐇𝐚 𝐧𝐞𝐦 𝐢𝐬𝐦𝐞𝐫𝐞𝐝 𝐭𝐮̋𝐩𝐨𝐧𝐭𝐨𝐬𝐚𝐧 𝐚 𝐬𝐞́𝐫𝐮̈𝐥𝐞́𝐬𝐞(𝐢)𝐝 𝐢𝐝𝐞𝐣𝐞́𝐭, 𝐚 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐞́𝐭, 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭 𝐚𝐳 𝐨𝐤𝐨𝐳𝐨́𝐣𝐚 𝐬𝐳𝐞𝐦𝐞́𝐥𝐲𝐞́𝐭 𝐞́𝐬 𝐬𝐳𝐚́𝐧𝐝𝐞́𝐤𝐚𝐢𝐭, 𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭𝐯𝐞 𝐚 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐣𝐚𝐢𝐝 𝐩𝐨𝐧𝐭𝐨𝐬 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐞́𝐭 𝐚 𝐥𝐞𝐥𝐤𝐞𝐝𝐛𝐞𝐧, 𝐚𝐤𝐤𝐨𝐫 𝐚𝐳 𝐧𝐞𝐦 𝐚 𝐦𝐞𝐠𝐨𝐥𝐝𝐚́𝐬, 𝐡𝐚𝐧𝐞𝐦 𝐢𝐥𝐥𝐨́𝐳𝐢𝐨́𝐤𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐞́𝐬.

Megoldásról akkor beszélhetünk, amikor teljes képed van arról, ki, miért, hogyan szúrta beléd a tüskéket, azok hova érkeztek meg a lelkedben, hol karcoltak és vágtak, milyen védekezési mechanizmust alakítottak ki, milyen beteges sémává alakultak, illetve ha azt is pontosan tudod, hogy hogyan kezeld a gyógyulásod folyamatának lépéseit. Ha csak a felszínt kezelgeted könyvekkel, tömeges tanfolyamokkal, az oly híres-neves meditációkkal és a még híresebb "önfejlesztéssel", az nem módszer, hanem teljes kiszolgáltatottság. (És ne áltasd magad! Attól még, hogy egy-egy cikk, vagy jó tanács jobb kedvre derített idei-óráig, semmi nem garantálja a tartós, stabil gyógyulást - hiszen az első rossz élmény úgy repít vissza a depresszióba, mint egy erős rugó). Ilyen instabil megoldásokra nem építheted fel a jövődet.

Hogyan lesz tehát stabil, érezhető, látható, élvezhető a lelki fejlődésed, az Igaz Nő kialakítása?

Ha nem a tömeges pótmegoldásokban gondolkodsz, hanem 𝐀 𝐌𝐄𝐆𝐎𝐋𝐃𝐀́𝐒𝐁𝐀𝐍.Ugye, hogy még olvasni is megkönnyebbülés?Amit itt leírtam, az nem álom, hanem valóság, hiszen ismétlen, pont abban a megoldásban segítek az ügyfeleimnek, amely tűpontosan meghatározza az okokat, megérteti a motivációt, megmutatja a megoldás lépéseit, és újjáépíti benned a NŐt.

Jól hangzik, ugye?

Kíváncsi vagy hogyan néz ki a megoldási folyamat és mi az 𝐔́𝐣𝐣𝐚́𝐞́𝐩𝐢́𝐭𝐞́𝐬 𝐌𝐨́𝐝𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞, amellyel komoly és végleges sikereket érünk el az ügyfeleimmel?

Foglalj a naptáramban egy időpontot, amikor egy telefonos konzultációban kötetlenül, ingyen meg tudjuk beszélni az életed aktuális helyzetét.

https://molnarellacoaching.booked4.us/public/

Ella